Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd ili više, samo do 27. oktobra!

Dani Nameštaja - opremite svoj dom uz odlične akcije!
Lounge setovi uz saksije, jastučiće i ćebad  u dva različita stila

Trendovi u uređenju eksterijera 2020

Datum:

Kategorija: Bašta

TAGOVI: trendovi u eksterijeru, baštenski trendovi, baštenska garnitura

Sa novom sezonom dolaze i nove boje, modeli i drugačiji oblici. Ovo leto nije izuzetak. Na temelju trendova MIDSOMMER i MY SPACE  pozivamo vas u dva različita sveta dizajna i uređenja bašte i balkona.

MIDSOMMER baštenski trend

MIDSOMMER je trend pogodan i za enterijere i za eksterijere. Budi želju da ostavite sve digitalne uređaje i ugasite sve ekrane kako bi vam fokus bio na uživanju u trenutku. A koje je bolje mesto za to od bašte I balkona?

Baštenski set i saksija, fenjer i različiti ukrasni jastučići

MIDSOMMER trend uređenja eksterijera karakterišu materijali i uzorci koji inspiraciju vuku iz prirode. 

Lounge garnitura LJUNGHUSEN ima jednostavan i čist izgled koji upravo to prikazuje. Napravljen je od petana koji je otporan na sve vremenske uslove i zahteva minimalno održavanje. Spoj jednostavnih oblika i formi za stvaranje prijatne i opuštene atmosfere je vrlo karakterističan za MIDSOMMER. Primer su SIVHAUK i TOMMY fenjeri, te jastuci koji imaju uzorak inspirisan prirodom poput AMARYLLIS jastuka, a uređenje završite uz STRANDBEDE ćebe kako biste stvorili prijatno dvorište.

 


MY SPACE baštenski trend

MY SPACE vas poziva da razmazite sebe: Samo kada ste nešto sebi, možete biti nešto nekom drugom. MY SPACE kreira utočište gde se možete fokusirati i uživati u trenutku. Trend je takođe namenjen razbijanju nereda, odnosno raščišćavanju prostora kako bi prostor mogao disati. Koje je bolje mesto za to od otvorenog prostora, bašte ili balkona?

Lounge baštenska garnitura i saksije, baterijska lampa, fenjeri i razni jastučići


Velnes i relaksacija su ključne reči, a lounge set SMYGEHUK sa stolicama i sofom sa luksuznim jastucima poziva vas da se zavalite i uživate u toplim letnjim danima. Ključni materijali ovog trenda su drvo i vlaknasti cement, kao na saksiji ILDROVFLUE, u kombinaciji sa staklenom vazom VICTOR. Geometrijski uzorci i oblici kao na DUNHAMMER jastucima ili na SYRSA saksijama su takođe karakteristični za ovaj trend. Dodajte nekoliko VILLMOREL jastuka u plavim tonovima i LINNEA ćebe u maslinasto-zelenoj boji i u potpunosti ste ispoštovali MY SPACE trend.


Koji trend je vaš favorit?