Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

ILBRO noćni ormarić

Tri stila jednog noćnog ormarića

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Noćni ormarić nije samo mesto za odložiti knjigu, časopis i smartphone. Pravi noćni stočić može poslužiti kao lep komad nameštaja koji dodaje notu vašoj spavaćoj sobi, a i unosi red u sobu. Ormarić je i više nego dobrodošao u sobi, a nažalost prečesto završava kao mesto za odlaganje.

Bez obzira na vaš lični stil, u JYSKu možete pronaći noćni ormarić koji odgovara vašim potrebama. A ostali dodaci i ukrasi koje volite videti u sobi samo će dodatno pridoneti celokupnom utisku.

Pogledajte ovaj romantičan, boho kutak gde smo stavili zlatni poslužavnik na noćni ormarić ILBRO kao predivan ram za ukrasne vaze. Poslužavnik na noćnom ormariću savršen je za sitnice i sve elektronske uređaje - na njemu će izgledati puno urednije.Na donjoj slici stvorili smo muževan kutak. Noćni ormarić ILBRO u smeđoj vodi vas u modernu 50-ih godina. Kombinacija sa funkcionalnom svetiljkom i sivkastom bojom na zidovima dodaje moderan dodir ovoj sobi.


Konačno, ovde je kutak sa ženstvenijim izgledom. Na noćni ormarić ILBRO u prirodnoj boji drveta stavili smo vazu TORALF. Vaza podseća na akvarel čime stvara živopisan i razigran utisak. To ostavlja elegantan utisak koji možete lako stvoriti u i vašem domu.


Šta učiniti sa malom spavaćom sobom?

Mnogo je mogućnosti ako imate veliku spavaću sobu i tražite ideje za dekoracije. No u maloj spavaćoj sobi može biti teško naći prostora za noćni ormarić i za vas i vašeg partnera. Mnogi od nas nemaju takvu veliku spavaću sobu sa krevetom u sredini i prostorom okolo. Dobra je ideja da razmislite o upotrebi prostora; možete okačiti uske police na zid za sitnice i dekoracije.


Priuštite novu posteljinu

Ako već radite na uređenju spavaće sobe, priuštite primerak nove posteljine koja odgovara novom stilu vaše sobe. SUS je naš novi član porodice JYSK sa trendi skandinavskim izgledom sa kojim se osećate kao da ste na odmoru uz obalu. Trakice su ove sezone vrlo trendi, a tkaninom obojene niti su mekane i visokokvalitetne. Dizajn je isti na navlaci za jorgan te jastučnici i savršeno ocrtavaju skandinavski stil koji volimo mi u JYSKu.