Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Kontinentalni krevet sa ramom, dušekom i naddušekom u svetloj sobi

Istaknuti kreveti našeg asortimana

Jakob Let radi sa dušecima u JYSKu već 14 godina, tako da malo ko zna više od njega kada je udobnost kreveta u pitanju. Prema Jakobu, kvalitetan san i zdrava ishrana su jednako važne za naše blagostanje: ''Postoji nekoliko faktora koji utiču na kvalitet vašeg sna. Naravno, odgovarajuć dušek je važan, ali takođe je i temperatura sobe. Održavajte spavaću sobu čistom i urednom, počastite se dobrim čaršavom i posteljinom i na dobrom ste putu.'' 

Koji krevet je najbolji?

Ali hajde da se bacimo na posao. Na čemu Jakob spava?

“Ja imam boxspring krevet,'' Jakob odgovara i objašnjava dalje: ''Uživam kako u visokom nivou udobnosti, tako i u lepom izgledu. Uvek bih ga preporučio. Posebno model poput GOLD C50 koji ima prostora za odlaganje na dnu.'' 


Održavanje vaše spavaće sobe urednom i čistom je jednostavno uz GOLD C50. Jakob naglašava prednosti: ''Ukoliko živite u stanu, siguran sam da cenite dodatan prostor za odlaganje, ali zaista - ko ne bi iskoristio dodatan prostor za jorgane ili zimsku garderobu?'' 

GOLD C50 se sastoji od kvalitetnog, debelog naddušeka i dušeka sa džepičastim oprugama gde se svaka opruga nalazi u posebnom džepu koji je štiti od habanja i trošenja, smanjuje buku i čini dizajn stabilnijim. Džepičaste opruge su male u poređenju sa drugim tipovima opruga, i uz puno potpornih tačaka, dušek se prilagođava vašem telu uz visok nivo preciznosti. 

Tvrđi ili mekši dušek? 

Ali šta je sa najbitnijim pitanjem: Udoban san?

“Boxspring krevet je dobar i čvrst, što bih uvek preporučio pre nego dušek gde potonete u rupu u sredini. Ipak, ne postoji jedno rešenje za sve kada je reč o krevetima. Sve se svodi na vaše lične preferencije,'' Jakob naglašava. 

Pročitajte više i o istaknutim jastucima

Ukoliko volite da čitate knjigu ili gledate TV iz kreveta, upotpunite rešenje GOLD H20 uzglavljem. Štiti zid i udobnije je za vaša leđa. I poslednje, ali ne i manje bitno, kreira upotpunjen izgled. 

“Nekada su male stvari bitne: Ukoliko možete, preskočite mašinu za sušenje i okačite posteljine da se osuše na otvorenom. Kada legnete, uživaćete u svežem, predivnom mirisu. Uz ovaj boxspring krevet vaša soba će izgledati lepo i uredno. Možete na miru leći i odmarati,'' kaže Jakob uz osmeh. 

PLUS C40 boxspring krevet

Boxspring krevet sa prostorom za odlaganje za dodatne jastuke i jorgane


Alternativa GOLD C50 boxspring krevetu je PLUS C40 krevet. Glavna razlika je u čvrstini dušeka i ceni.  ''Ovaj krevet je malo mekši i pristupačniji je. Takođe ima prostor za odlaganje ispod kreveta, ali je odeljak nešto manji. '' Jakob objašnjava. Uz ovaj model imate mogućnost kreiranja celokupnog izgleda uz PLUS H50 uzglavlje. 

Šta god da vi preferirate, možete pronaći savršen krevet za sebe i svoju porodicu u JYSKu.

“Imamo toliko poverenja u naše proizvode da nudimo 15 godina garancije na boxspring krevete sa PLUS oznakom i čak 25 godina na boxspring krevete sa GOLD oznakom. I za naše GOLD dušeke nudimo 100 dana isprobavanja. Ukoliko niste 100% zadovoljni, uvek ga možete zameniti, kaže Jakob uz referenciju na JYSKovu politiku povraćaja.

 

Saznajte više

Vodič za krevete

Vodič za krevete

Koji je najbolji dušek za vas? Ultimativni vodič

Koji je najbolji dušek za vas? Ultimativni vodič

Vodič: Kako izabrati naddušek i zaštitu za dušek

Vodič: Kako izabrati naddušek i zaštitu za dušek

Pronađite odgovarajući dušek na naduvavanje

Pronađite odgovarajući dušek na naduvavanje