Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više, samo do 26. marta

TV klupa i stočić sa crnim okvirom betonskog izgleda

Izdvajamo: DOKKEDAL kolekcija nameštaja

Ako ste fan modernog, skandinavskog izgleda, naša DOKKEDAL kolekcija sigurno sadrži artikle koji će savršeno pristajati vašem domu. U ovom blogu ćemo prikazati nekoliko proizvoda iz te kolekcije koji su dobili visoke ocene od strane naših kupaca.*

DOKKEDAL kolekcija se sastoji od čvrstog betonskog nameštaja za vaš dom. Sva tri komada nameštaja su moderni artikli sa crnim metalnim okvirima.

Moderan stočić za kafu 

Dnevna soba sa stočićem, kaučem, foteljom, jastucima i ćebetom


DOKKEDAL stočić se sastoji od betonske ploče premazane melaminom. Ovaj industrijski stočić će vašem domu pružiti moderan i svež izgled, a u isto vreme je i vrlo praktičan. Velika površina stola pruža dovoljno mesta dekorativnim detaljima, šoljicama kafe i društvenim igrama.

Jedan od naših kupaca je stočiću dao ocenu 5 na JYSK.hr i napisao: "Vrlo dobar stočić odlične veličine i širine. Vrlo lak za montiranje i održavanje."

DOKKEDAL TV polica

TV klupa sa ogledalom, tanjirom i časopisima


DOKKEDAL TV polica je multifunkcionalan komad nameštaja za vaš dom. Koristite ga za postavljanje svog TV-a ili kao niski konzolni stočić. Jednostavnost okvira u kombinaciji sa betonom čini ovaj stočić odličnim za svaki dom, bez zauzimanja previše prostora.

Na JYSK.nl kupac je ostavio recenziju od 5 zvezdica:

"Super visina i širina. Izgleda čvrsto i lako ga je montirati. Modernog je izgleda i uklapa se u svaki dom. Cena je takođe fantastična!"

Multifunkcionalni stočić

Dnevni boravak sa stolićem ispred police s knjigama


DOKKEDAL stočić je savršen za većinu domova. U manjim domovima, biće odličan izbor kao stočić za kafu, dok se u većim domovima može koristiti i na druge načine. Iskoristite ga kako biste prikazali svoje najdraže dekorativne artikle ili postavite lampu na njega kako biste osvetlili prostoriju.

Minimalistički dizajn omogućuje lagano premeštanje ovog stočića po kući. Kupac na JYSK.fi ga je opisao sledećim rečima: "Prekrasan, jednostavan i moderan stočić." 

 

* Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

 

Saznajte više

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka

Favoriti među zavesama

Sofe za spavanje, sedenje i odlaganje

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.