Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Trpezarijske stolice u crnoj, sivoj, konjak i svetlo plavoj boji sa nogama boje hrasta

JONSTRUP: Zanosna trpezarijska stolica

Unapredite svoju trpezariju uz JONSTRUP trpezarijske stolice, klasičnog primera stila i funkcionalnosti u jednoj pristupačnoj i svestranoj kombinaciji. Ova očaravajuća stolica dolazi u više prelepih boja i tkanina – klasičnoj crnoj boji i boji konjaka kada se radi o veštačkoj koži, a zatim je tu i verzija od tekstila u opuštajućoj sivoj, pepeljasto svetloplavoj i prijatnoj curry ili senf žutoj boji. Uz JONSTRUP trpezarijske stolice jednostavno možete da obnovite i opremite svoj dom i stvorite trpezarijski prostor koji odražava vašu jedinstvenu ličnost i ukus.

Stolica sa fokusom na udobnost i stil

Uz oko za detalje, JONSTRUP stolica je napravljena sa sedištem koje podržava vaše telo, pružajući odličnu udobnost za nezaboravna druženja oko trpezarijskog stola. Noge, izrađene od čelika sa završnom obradom u boji hrasta, odišu daškom prirodne elegancije, dodajući toplinu i udobnost vašem domu. JONSTRUP trpezarijska stolica dolazi i kao barska stolica – visoka stolica koja je idealan komad nameštaja za sedenje uz visoke stolove, kuhinjske pultove i šankove.

JONSTRUP trpezarijski set

JONSTRUP trpezarijska stolica je dostupna i kao deo raznih trpezarijskih setova koji se sastoje od trpezarijskog stola i stolica. Kupovina trpezarijskog seta je pristupačno i jednostavno rešenje za kompletno i kohezivno opremanje trpezarije u vašem domu, osiguravajući da vaša trpezarija bude dobro opremljena kako bi bila srce vašeg doma. Kupovina trepezarijskog seta takođe osigurava dobro koordinisan izgled koji poboljšava estetiku vašeg trpezarijskog prostora.

Ako ste zainteresovani za trpezarijske setove stolova i stolica, možete pogledati i naše trpezarijske setove koji uključuju i druge stolice, a ne samo JONSTRUP - za još odličnih ponuda.

Uvek odlična ponuda trpezarijskih stolica

Osim svoje udobnosti, svestranosti i estetske privlačnosti, JONSTRUP trpezarijska stolica je popularna i zbog svoje pristupačnosti. Pošto je JONSTRUP stolica pristupačna u poređenju sa mnogim drugim opcijama trpezarijskih stolica, moći ćete bez mnogo napora da transformišete svoju trpezariju. Imajući na umu da se odlično uklapa u različite stilove uređenja enterijera, JONSTRUP stolica će sigurno biti besprekoran dodatak vašem domu. A bez obzira da li želite monohromatski aranžman ili razigranu kombinaciju različitih boja, ova svestrana stolica vam može pomoći da kreirate trpezarijski prostor koji je baš po vašem ukusu.  

Osim popularnih pojedinačnih komada nameštaja kao što je JONSTRUP trpezarijska stolica, naš asortiman uključuje i širok izbor popularnih serija nameštaja za uređenje vašeg kompletnog doma. Pronađite inspiraciju za svoj dom u popularnim kolekcijama kao što su naše serije VANDSTED i RY ili pregledajte sve serije nameštaja iz našeg asortimana. 

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

Raznobojne trpezarijske stolice za moderan dom

Raznobojne trpezarijske stolice za moderan dom