Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Kako urediti zajednički dom

Kako urediti zajednički dom

Selidba u novi dom velika je i uzbudljiva odluka za sve parove. Međutim, nije uvek jednostavno uskladiti želje i ukuse prilikom uređenja novog ljubavnog gnezda. Kako bi uređenje prošlo što lakše, u nastavku vam donosimo par jednostavnih saveta.
 

ŠTA JE POTREBNO, A ŠTA NE?

Velika je verovatnoća da ćete vi i vaš partner ili partnerka u dom doneti stvari koje imaju istu namenu. Stoga predlažemo da pre selidbe pregledate stvari koje imate i zajednički odlučite šta vam stvara višak, a šta biste rado zadržali. Višak stvari lako možete donirati, prodati ili baciti u kantu za smeće. 


Jednostavne dekoracije za dom

 

IZABERITE 3 NAJDRAŽE STVARI


Možda vaš partner ili partnerka nije najveći ljubitelj fotelje koju ste nasledili od bake, ali žarko želite da postane deo vašeg zajedničkog prostora. Predlažemo da se dogovorite i da svako izabere do 3 stvari koje obavezno želi da zadrži i koje će postati deo vašeg enterijera. Ovo je najlakši način da postignete kompromis, a oboje imate priliku da zadržite stvari za koje ste vezani.
 

STAVITE VETO NA JEDNU STVAR

Zasigurno će se pojaviti komad nameštaja ili dekoracija vašeg partnera ili partnerke koju nećete moći da zamislite u novom enterijeru. Ukoliko dođe do takve situacije, dogovorite se da svako ima pravo reći ”ne” za jednu stvar. Time ćete sprečiti potencijalne buduće svađe i nezadovoljstvo.

ZAJEDNIČKI ODLAZAK U KUPOVINU

Kako bi dizajn enterijera u novom domu odražavao vaš zajednički ukus, neophodno je da zajedno odete u kupovinu i izaberete stvari, bilo da se radi o većem nameštaju poput trpezarijskog stola ili završnim dekoracijama poput svećnjaka. Kupujući stvari zajedno, lakše ćete steći utisak da su te stvari zajedničke umesto deljenja na ”tvoje i moje”.
 

KOMBINUJTE NEŽNE I MINIMALISTIČKE DETALJE

Odlučite li se za kombinaciju nežnih detalja s efektnim, minimalističkim elementima podarićete vašem domu jedinstven izgled s kojim ćete oboje biti zadovoljni. Na primer, možete se odlučiti za minimalistički nameštaj jednostavnih linija, koji se često povezuje sa skandinavskim stilom, te uklopiti različite dekoracije poput vaza, svećnjaka i ukrasnih jastuka.
 

NAPRAVITE MESTA U ORMARU

Kako biste imali dovoljno mesta za odeću i obuću nakon preseljenja, osigurajte dovoljno mesta za odlaganje u spavaćoj sobi. Veliki ormar osim što će osigurati dovoljno mesta, omogućiće da je sve posloženo i sakriveno od pogleda. Ukoliko nemate mesta za veliki ormar, možete izabrati ormar manjih dimenzija i iskoristiti veoma praktične kutije za odlaganje.

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka