Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Žena otvara guste zavese ispred velikih, svetlih prozora

Zavese vam mogu pomoći u zaštiti od buke, toplote i hladnoće

Da li ste se ikada našli u situaciji da ste se pitali šta biste mogli da uradite da vaš dom bude hladniji tokom leta? Ili, naprotiv, da sprečite da se hladnoća uvuče unutra tokom zime? Možda ste se takođe zapitali koje su vam opcije ako želite dobar san, a da vas ne remete saobraćaj ili užurbane ulice i komšiluci. Iako nije jedan čudotvorni lek za ove probleme, izolacione zavese mogu vam potencijalno pomoći da ublažite neke od ovih problema.

Potencijalne koristi od upotrebe izolacionih zavesa

Osim estetske privlačnosti, zavese mogu imati svojstva koja pružaju nekoliko prednosti vama i vašem domu. Različite vrste zavesa – posebno zavese za zamračivanje – mogu imati sledeća svojstva:

  • Zavese koje štite od toplote
    Neke zavese, koje se generalno nazivaju termalnim zavesama ili izolacionim zavesama, imaju reflektujuću podlogu koja je posebno odlična u reflektovanju sunčeve svetlosti. Blokiranjem sunčeve svetlosti, zavese za zamračivanje i druge vrste zamračenja prozora takođe mogu pomoći u održavanju toplote.
  • Izolacija protiv hladnoće
    Debele zavese od guste tkanine će obezbediti izolaciju od hladnoće. Na primer, navučene teške zavese mogu sprečiti da hladan vazduh iz prozora prodre u ostatak vaše sobe, poboljšavajući udobnost vaše spavaće sobe, dnevne sobe ili bilo koje druge prostorije zimi.
  • Zavese koje prigušuju zvuk ili zvučno izoluju
    Još jedna prednost teških i debelih zavesa je što debela tkanina poboljšava njihovu sposobnost da apsorbuju zvuk. To otežava prodor zvuka kroz zavese, što znači da će druga strana zavesa biti tiša. Zavese neće moći u potpunosti da blokiraju zvuk, tako da su to zavese koje prigušuju zvuk, a ne zvučno izolacione zavese.

Guste zavese poput ANHOLT i AUSTRA pružaju više od estetske privlačnosti vašem domu; one takođe mogu pomoći u blokiranju buke, mogu doprineti udobnosti kroz manju izolaciju, obezbediti privatnost ili deluju kao pregrade u vašoj unutrašnjoj dekoraciji.

Izolacione zavese HERDLA

HERDLA izolacione zavese su odlična opcija za izolaciju vašeg doma. Sa svojom posebnom podlogom, napravljena je posebno za izolaciju od toplote i hladnoće. Zbog svoje debele konstrukcije, takođe prigušuje zvuk, što znači da zavesa pomaže u smanjenju količine buke, toplote i hladnoće koja ulazi u vaš dom.

Ne želite potpuno zamračenje? Birajte zavese za zatamnjenje

Kada su u pitanju izolacione zavese, opcije zatamnjenja su uvek odličan izbor. Međutim, ako ne želite da potpuno blokirate svetlost iz svog doma, zavese za zatamnjenje poput AMUNGEN su savršena alternativna opcija. AMUNGEN takođe dolazi u raznim bojama, dajući vam više opcija za pronalaženje pravih zavesa za vaš dom.

Sive zavese za zamračenje u spavaćoj sobi

U našem asortimanu ćete naći širok asortiman različitih vrsta zavesa i roletni. Ako niste sigurni koja je opcija prava za vas, posetite vašu lokalnu JYSK prodavnicu da biste dobili uputstva od našeg osoblja – uvek smo spremni da vam pomognemo da pronađete savršenu opciju za vaše potrebe i vaš dom.

Saznajte više

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?