Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Korisni saveti za odlaganje stvari u spavaćoj sobi

Korisni saveti za odlaganje stvari u spavaćoj sobi

Da li je vreme da dovedete svoju sobu u red? Ako se rešite stvari koje ne koristite, verovatnije ćete postati energičniji i produktivniji. Ali možda vam je teško da se rastanete od nekih stvari.. Ili možda živite u malom domu i nemate puno prostora za odlaganje.
Kakva god da je situacija, nema razloga za paniku - caka je u tome da iskoristite svaki centimetar vašeg doma. Na ovaj način možete zadržati neke od svojih najdražih stvari ili odložiti odeću za sledeću sezonu, a zadržati lep, uredan dom koji neće "izvlačiti" vašu energiju.

Soba koja je namenjena vraćanju nivoa vaše energije jeste spavaća soba. Važno je da je ova soba mirna i privlačna - nered i haos ovome ne pomažu. Pomoći ćemo vam da očistite nered i organizujete stvari uz par ideja za odlaganje u vašoj spavaćoj sobi.

Za više inspiracije o tome kako dekorisati svoju spavaću sobu pogledajte ovaj blog.

Koristite prostor ispod kreveta

Često zaboravljeni prostor u spavaćoj sobi nalazi se ispod kreveta. Postoje različiti načini za korišćenje ovog prostora. Jedan od manje prašnjavih načina jeste da upotrebite kutije za spremanje. 


Nabavite posebne kutije sa točkićima i napunite ih stvarima. Dobro razmislite o tome šta biste stavili ispod kreveta. Budući da ih lako možete izvući, ovde odložite stvari koje često koristite, npr. posteljinu, vansezonsku odeću, obuću ili kofere.   

Plastične kutije za spremanje ispod kreveta lako se čiste i cenovno su pristupačne. Ako želite sofisticiraniji izgled u svojoj sobi, onda odaberite pletene košare i postavite ih tako da su vidljive ispod kreveta.

Odaberite krevet sa prostorom za odlaganje

Drugi način za stvaranje prostora za odlaganje u spavaćoj sobi je krevet sa fiokama. Ovo elegantno rešenje vešto će sakriti stvari, a biće vam nadohvat ruke. Odaberite okvir kreveta kao što je naš LIMFJORDEN, koji su naši kupci ocenili sa visoke 4 zvezdice. 


Pogledajte naš izbor kreveta ovde.

Tražite dodatni prostor za odlaganje u dečijoj sobi ili sobi za tinejdžere? Pogledajte okvire kreveta BILLUND i ULDAL, koji su kreveti za jednu osobu sa ugrađenim prostorom za odlaganje. Okvir kreveta sa spremištem idealan je za dečiju sobu jer su fioke deci nadohvat ruke. Napunite ih igračkama i knjigama, kojima će oni lako pristupiti - a nadamo se i još lakše pospremiti!

Ako vam je potrebno da odložite vansezonsku odeću, neizbežne su vakuum-kese. Na taj način odeća zauzima minimalnu količinu prostora i možete je "nagomilati" ispod kreveta!

Upotrebite praktičnu torbu za odlaganje jorgana i jastuka i čuvajte ih ispod kreveta. Mrežica će osigurati protok vazduha u torbi.

Ne zaboravite oprati jastuke i jastuke pre odlaganja. Pročitajte više o nezi i održavanju jastuka i jorgana ovde.

Imate li dobre savete za odlaganje u spavaćoj sobi? Ako da, onda ih podelite s nama! 

 

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Ulepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem