Kreveti - i udobnost i stil

Krevet je verovatno komad nameštaja na kom provodimo najviše vremena, jer se na njemu svake noći odmaramo i obnavljamo svoju energiju. Zbog toga je veoma važno imati odgovarajući model koji će ispuniti vaše potrebe i istaknuti stil.

U JYSKu ćete pronaći krevete različitih stilova, pa možete da izaberete model sa klasično dekorisanim uzglavljem i okvirom ili neki bez uzglavlja i savremenijeg, minimalističkog izgleda. Postavljanjem dušeka u atraktivan ram kreveta možete napraviti baš onaj stil koji želite. Pogledajte i naš asortiman dušeka i sve što vam je potrebno za spavaću sobu pronađite u JYSKu. 

Odaberite krevet odgovarajućih dimenzija

Kada kupujete novi krevet, jedna od stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju jeste prava veličina rama kreveta. To zavisi od veličine dušeka koji već posedujete ili koju veličinu dušeka nameravate da kupite. Bilo da se odlučite za singl ili bračni krevet, u našem asortimanu možete pronaći širok izbor modela - 90x200, 140x200, 160x200, 180x200cm.

Ramovi kreveta sa prostorom za odlaganje

Ukoliko živite u malom stanu ili vam je jednostavno potrebno dodatnog prostora za odlaganje, ram kreveta sa fiokom ili prostorom za odlaganje može biti savršeno rešenje. U našem asortimanu imamo nekoliko različitih modela ovakvih ramova - sa jednom velikom fiokom, sa dve manje fioke, sa fiokom i policama. Odaberite model koji će se savršeno uklopiti u vašu spavaću sobu.