Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Novogodišnje lampice, ukrasni pladanj sa kuglicama i ukrasima

Saveti za pravu božićnu priču u vašem domu i izvan njega

Kako dani postaju kraći i vreme hladnije, imamo potrebu osvetliti tamne zimske večeri. Još od davnih vremena ljudi su imali potrebu stvoriti svetlo u tami. Danas se ne trebamo truditi da zapalimo vatru - i ne trebamo čekati da dođe decembar da bismo započeli sa postavljanjem toplih i istaknutih svetiljki pored ulice, u bašti ili na balkonu. Kada postane mračnije, pogledamo kroz prozor i uživamo u pogledu na božićne lampice postavljene oko drveta, uz ogradu ili one sa krova.
 


Možete dodati i svečano osvetljenje u vaš vrt ili čak na balkon sa nemarno raspodeljenim, malenim, upečatljivim zvezdicama na našem svetlećem drvcu YGGDRASIL.

Nemojte zaboraviti uzeti u obzir potrošnju struje i komšije kad postavljate lampice na balkon ili u dvorište. Ne želite im smetati, npr. osvetljavajući njihovu spavaću sobu. Međutim, u nekim se zemljama održava takmičenje za najlepše božićno uređenje dvorišta. Iako se ne takmičite ni sa kim, spoljašnja božićna dekoracija divan je način da pokažete gostima dobrodošlicu u vaš dom.

Božićne lampice u vašem domu

Kada ste kreirali rasvetu za vaš spoljašnji prostor, vreme je da dekorišete vašu dnevnu sobu na poseban način. Kako je vreme Nove godine i Božića posebno, dekorativne lampice u vašem domu uneće posebnu atmosferu. 


Postavite božićnu rasvetu oko vrata ili prozora i dodajte malo čarolije u uređenje vašeg doma. Nemojte zaboraviti zapaliti sveće da biste stvorili mali kutak ili gnezdo gde se možete smestiti uz dobru knjigu i pesmu Last Christmas koja svira u pozadini.
 

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni