Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Sofe za spavanje, sedenje i odlaganje

Sofe za spavanje, sedenje i odlaganje

Sofa na razvlačenje sa prostorom za odlaganje je savršen izbor za manji dom, ali je takođe i praktičan za gostinjske sobe i tinejdžerske ili dečje sobe. Trostruka funkcionalnost čini ovaj komad nameštaja idealnim za sve situacije.

Dobitna kombinacija: Udobna dnevna soba i dodatna spavaća soba  

Sa kaučom na razvlačenje u sobi za goste, vaši gosti će se uvek osećati dobrodošlo. Prostor za odlaganje omogućuje spremanje posteljine za svakog novog gosta. Naša ugaona garnitura VILS je praktičan trosed koji se vrlo jednostavno može pretvoriti u udoban krevet.

Dnevna soba sa sivom ugaonom garniturom


Kombinovanjem karakteristika sofe i kreveta, soba postaje multifunkcionalna i više od obične prostorije za spavanje. Soba za goste pretvoriće se u prostoriju u kojoj vaši gosti imaju svoj mir i mogu se opustiti, a kada nemate goste, sobu možete koristiti kao igraonicu ili dodatno mesto za čitanje knjige u miru.

Ugodan i za sedenje i za spavanje

Sofa na razvlačenje sa prostorom za odlaganje takođe je idealan komad nameštaja za dečju sobu ili sobu za tinejdžera. Tinejdžeri često dovode svoje prijatelje na druženje, pa će vam ovakav kauč itekako dobro doći. Sa praktičnom ugaonom garniturom stvorićete ugodnu atmosferu za prijatelje vašeg tinejdžera u kojoj se mogu opustiti i osećati kao kod kuće. 


Sa našim kaučom MARIAGER dobićete na dodatnom prostoru u sobi, a kauč je uz to i lepog izgleda i vrlo udoban.

Prostor za hygge, relaksaciju i igru

NORSMINDE je sofa na razvlačenje modernog skandinavskog izgleda koja će svaku prostoriju učiniti trendi - savršena sofa za studente i tinejdžere. Sofa na razvlačenje idealna je za svakoga ko vam dolazi da prespava ili za kasno gledanje filmova i igranje igrica.


Iskoristite tajni prostor za odlaganje kako biste u njega pospremili velike jastuke za leđa kada sofu koristite za spavanje.

Pronalaženje dodatnog prostora za odlaganje je često veliki izazov ako imate mali dom. Ali ne bojte se, postoji mnogo načina da sačuvate prostor i u isto vreme spremite svoje stvari. 

 

Saznajte više

3 istaknute posteljine novog asortimana

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Hotelski luksuz u domu

Isprobajte GOLD dušek. Spavajte 100 noći na njemu.

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.