Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Svetlo siva ugaona garnitura sa prostorom za odlaganje

Sofe za spavanje, sedenje i odlaganje

Sofa na razvlačenje sa prostorom za odlaganje je savršen izbor za manji dom, ali je takođe i praktično rešenje za gostinjske sobe i tinejdžerske ili dečje sobe. Trostruka funkcionalnost čini ovaj komad nameštaja idealnim za sve situacije.

Dobitna kombinacija: Udobna dnevna soba i dodatna spavaća soba  

Sa sofom na razvlačenje u sobi za goste, vaši gosti će se uvek osećati dobrodošlo. Prostor za odlaganje omogućuje spremanje posteljine za svakog novog gosta. Naša ugaona garnitura VEJLBY je praktičan trosed koji se vrlo jednostavno može pretvoriti u udoban krevet.

Svetlo siva ugaona garnitura u dnevnoj sobi

Kombinovanjem karakteristika sofe i kreveta, soba postaje multifunkcionalna i više od obične prostorije za spavanje. Soba za goste pretvoriće se u prostoriju u kojoj vaši gosti imaju svoj mir i mogu se opustiti, a kada nemate goste, sobu možete koristiti kao igraonicu ili dodatno mesto za čitanje knjige u miru.

Prijatna i za sedenje i za spavanje

Sofa na razvlačenje sa prostorom za odlaganje takođe je idealan komad nameštaja za dečju sobu ili sobu za tinejdžera. Tinejdžeri često dovode svoje prijatelje na druženje, pa će vam ovakav kauč itekako dobro doći. Sa praktičnom ugaonom garniturom stvorićete prijatnu atmosferu za prijatelje vašeg tinejdžera u kojoj se mogu opustiti i osećati kao kod kuće. 

Svetlo siva ugaona garnitura sa prostorom za odlaganje u dnevnoj sobi

Sa našom garniturom MARSLEV dobićete na dodatnom prostoru u sobi, a uz to je ona i vrlo lepog izgleda i jako udobna.

Prostor za hygge, relaksaciju i igru

NORSMINDE je sofa na razvlačenje modernog skandinavskog izgleda koja će svaku prostoriju učiniti modernom - savršena sofa za studente i tinejdžere. Sofa na razvlačenje idealna je za svakoga ko vam dolazi da prespava ili za kasno gledanje filmova i igranje igrica.


Iskoristite tajni prostor za odlaganje kako biste u njega odložili velike jastuke za leđa kada sofu koristite za spavanje.

Pronalaženje dodatnog prostora za odlaganje je često veliki izazov ako imate mali dom. Ali ne brinite, postoji mnogo načina da sačuvate prostor i u isto vreme sklonite stvari. 

Savet za dodatnu udobnost: Izaberite odgovarajući naddušek

Ukoliko vam sofa ipak nije dovoljno udobna, ili možda imate goste koji dolaze na duži period - naddušek može biti odlično rešenje. Naddušeci mogu biti izuzetno udobni i pružiće vama ili vašim gostima kvalitetan i opušten san. Izaberite naddušek koji vam najviše odgovara i neka vaša sofa postane savršeno mesto za odmor.

Saznajte više

Vodič za krevete

Vodič za krevete

Koji je najbolji dušek za vas? Ultimativni vodič

Koji je najbolji dušek za vas? Ultimativni vodič

Vodič: Kako izabrati naddušek i zaštitu za dušek

Vodič: Kako izabrati naddušek i zaštitu za dušek

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana