Ugaone garniture i praktični kaučevi na razvlačenje

Garniture, kaučevi i sofe na razvlačenje predstavljaju fleksibilno rešenje koje vam omogućava optimalnu upotrebu dostupnog prostora u kući ili stanu. Kako služi kao kauč preko dana, a krevet noću, ovaj komad nameštaja vam daje fleksibilnost dva proizvoda u jednom. Sofe i ugaone garniture na razvlačenje su praktične, prenosive i funkcionalne u manjim prostorijama, zbog čega su idealna opcija za gostinske sobe, dečje sobe ili studentske stanove.

U JYSKu ćete pronaći kaučeve i ugaone garniture na razvlačenje u širokom izboru modela, veličina i materijala, uključujući modele sa punjenjem od hladne pene ili oprugama Bonell. U ponudi imamo sofe sa navlakama od različitih materijala u teget, sivoj, crnoj, zelenoj, narandžastoj boji.. Osim za dnevnu sobu, neke od sofa mogu biti idealno rešenje i za spavaću sobu koja nema puno prostora. Pronađite inspiraciju za svoj novi kauč na razvlačenje na našem sajtu ili posetite neku od JYSK prodavnicu. Pogledajte i našu ponudu kreveta na rasklapanje i dušeka na naduvavanje.

Dva komada nameštaja u jednom

Tajna uspešnog dizajna enterijera je naći nameštaj sa više funkcija koji će vam sačuvati prostor i pomoći vam da ostanete organizovani. Sofa na razvlačenje je fleksibilno rešenje koje vam omogućuje da koristite prostor u svom domu bez da pravite kompromise po pitanju estetike ili kvaliteta. Samim tim, ove sofe su idealna alternativa kauču u dnevnoj sobi ili krevetu u dečijoj sobi. 
U našoj ponudi možete pronaći jednostavne modele na rasklapanje koji ne zauzimaju puno mesta i idealni su za dve osobe, ugaone garniture na razvlačenje, fotelje na razvlačenje, kao i duple ugaone garniture. 

Kreveti za dnevni odmor

Dnevni krevet je lep komad nameštaja koji doprinosi celokupnom izgledu prostora. Izgleda veoma elegantno i možete ga premeštati, u zavisnosti od toga da li vam je potreban u dnevnoj sobi, gostinjskoj, ili možda u kancelariji. Možete se odlučiti za dnevni krevet i umesto tradicionalnog kauča. Stvoriće lagan i moderan izgled koji se idealno uklapa u skandinavski stil.