Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Postavka sa kućnim nameštajem u prirodnim materijalima i toplim bojama

Toplina proleća u vašem domu

Proleće je tu, a dani su sve duži i topliji. Kako biste proslavili dolazak proleća i vedrije dane koji su pred nama, stvorite lepu atmosferu ukrašavajući svoj dom organskim oblicima, rustičnim prirodnim materijalima i toplim bojama koje karakterišu novu Nordic Mood kolekciju iz JYSKa. Kolekcija se temelji na JYSK trendu BELONGING koji vam omogućava da pozovete toplinu proleća u svoj dom.

Sa temom koja ističe blage zemljane boje i prevladavanje prirodnih materijala u njihovom punom sjaju, kolekcija je odličan dodatak za vas da maksimalno iskoristite svoje prolećne dekoracije.

Višebojna vaza na stolu sa veštačkim cvetovima u crvenoj, ljubičastoj i roze boji
Vaza MADS Ø23xV25cm braon
1500,- din/kom
2000,- /kom
UŠTEDA 25%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Svojim mirnim zemljanim bojama i organskim izgledom, MADS vaza zrači toplinom, udobnošću i estetikom povratka prirodi. Zbog svoje glazure, svaka vaza ima jedinstven uzorak i zato je odličan dodatak prirodnim materijalima. Koristite MADS vazu kao podlogu za bukete svežeg ili veštačkog cveća kako biste stvorili predivan središnji deo u svom domu koji odiše podmlađujućom, prizemnom atmosferom.


HUMLE štepano ćebe osnova je nove Nordic Mood kolekcije, kombinujući prirodne i rustične elemente za stvaranje toplog i udobnog komada. Njegovi cvetni uzorci i nežne smeđe i plave boje čine ga savršenim za kolekciju koja u fokusu ima prirodne materijale.


Baterijska lampa KLEMENS napravljena je od bambusa i papira. Služi kao predivan ukrasni komad u vašem domu koji zrači mekanom, prijatnom svetlošću uveče i noću. Uprkos svom suptilnom i skromnom izgledu, njeno mekano svetlo moćan je dodatak vašem prolećnom dekoru.

Saksija sa biljkom i police od drveta sa kutijama, svećnjacima, vazom i drugim dekoracijama
Vaza MADS Ø23xV25cm braon
1500,- din/kom
2000,- /kom
UŠTEDA 25%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici
Svećnjak ASLAK Ø8xV8cm zelena
250,- din/kom
650,- /kom
UŠTEDA 62%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Dekorišite svoj dom predivnim akcentnim komadima kako biste postigli koherentnu, prijatnu atmosferu. Saksija za cveće STEFAN izrađena je od morske trave, a u vašem će domu staviti prirodne materijale u centar pažnje kako bi istinski istakla ideju unošenja prirode unutra. Rustični materijali nove kolekcije Nordic Mood služe kao dopunski kontrast zemljanim bojama. Različiti komadi podižu i oplemenjuju vaš prostor, unoseći dušu i toplinu u atmosferu vašeg doma.


HORNFIOL ukrasni jastuk je predivan dodatak svakoj sofi. Izrađen od šenil tkanine, jastuk donosi udoban, taktilan element u vaš prostor, uz svoju vizuelnu smirenost i udobnost. Njegove nežne boje odlično nadopunjuju opštu temu prolećnog dekora i prirodnih materijala nove Nordic Mood kolekcije.


Svećnjak LAURITS donosi organske oblike pomešane sa mirnom belom bojom kako bi nadopunio tople, blage boje prirodnih materijala poput tvrdog drveta. Uvijena sveća BALDUR prelep je dodatak LAURITS svećnjaku, jer njen poseban oblik i mirna boja upotpunjuju atmosferu u vašem domu.

Proizvodi su dostupni u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.rs.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju