Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Postavka sa kućnim nameštajem u prirodnim materijalima i toplim bojama

Toplina proleća u vašem domu

Proleće je tu, a dani su sve duži i topliji. Kako biste proslavili dolazak proleća i vedrije dane koji su pred nama, stvorite lepu atmosferu ukrašavajući svoj dom organskim oblicima, rustičnim prirodnim materijalima i toplim bojama koje karakterišu novu Nordic Mood kolekciju iz JYSKa. Kolekcija se temelji na JYSK trendu BELONGING koji vam omogućava da pozovete toplinu proleća u svoj dom.

Sa temom koja ističe blage zemljane boje i prevladavanje prirodnih materijala u njihovom punom sjaju, kolekcija je odličan dodatak za vas da maksimalno iskoristite svoje prolećne dekoracije.

Višebojna vaza na stolu sa veštačkim cvetovima u crvenoj, ljubičastoj i roze boji
Vase MADS Ø23xV25cm braon
2850,- din/kom
3699,- /kom
UŠTEDA 23%


Svojim mirnim zemljanim bojama i organskim izgledom, MADS vaza zrači toplinom, udobnošću i estetikom povratka prirodi. Zbog svoje glazure, svaka vaza ima jedinstven uzorak i zato je odličan dodatak prirodnim materijalima. Koristite MADS vazu kao podlogu za bukete svežeg ili veštačkog cveća kako biste stvorili predivan središnji deo u svom domu koji odiše podmlađujućom, prizemnom atmosferom.


HUMLE štepano ćebe osnova je nove Nordic Mood kolekcije, kombinujući prirodne i rustične elemente za stvaranje toplog i udobnog komada. Njegovi cvetni uzorci i nežne smeđe i plave boje čine ga savršenim za kolekciju koja u fokusu ima prirodne materijale.


Baterijska lampa KLEMENS napravljena je od bambusa i papira. Služi kao predivan ukrasni komad u vašem domu koji zrači mekanom, prijatnom svetlošću uveče i noću. Uprkos svom suptilnom i skromnom izgledu, njeno mekano svetlo moćan je dodatak vašem prolećnom dekoru.


Dekorišite svoj dom predivnim akcentnim komadima kako biste postigli koherentnu, prijatnu atmosferu. Saksija za cveće STEFAN izrađena je od morske trave, a u vašem će domu staviti prirodne materijale u centar pažnje kako bi istinski istakla ideju unošenja prirode unutra. Rustični materijali nove kolekcije Nordic Mood služe kao dopunski kontrast zemljanim bojama. Različiti komadi podižu i oplemenjuju vaš prostor, unoseći dušu i toplinu u atmosferu vašeg doma.


HORNFIOL ukrasni jastuk je predivan dodatak svakoj sofi. Izrađen od šenil tkanine, jastuk donosi udoban, taktilan element u vaš prostor, uz svoju vizuelnu smirenost i udobnost. Njegove nežne boje odlično nadopunjuju opštu temu prolećnog dekora i prirodnih materijala nove Nordic Mood kolekcije.

Uvijene sveće u belom svećnjaku
Sveća BALDUR Ø3xV25cm 4 kom/p raz.
200,- din/pak
550,- /pak
UŠTEDA 64%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Svećnjak LAURITS donosi organske oblike pomešane sa mirnom belom bojom kako bi nadopunio tople, blage boje prirodnih materijala poput tvrdog drveta. Uvijena sveća BALDUR prelep je dodatak LAURITS svećnjaku, jer njen poseban oblik i mirna boja upotpunjuju atmosferu u vašem domu.

Proizvodi su dostupni u svim JYSK prodavnicama i na JYSK.rs.

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka

Favoriti među zavesama