Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


VADEHAVET dnevni krevet

U fokusu: VADEHAVET dnevni krevet

Dok napolju pljušti, a vi samo želite da se opustite i sanjarite dok slušate kišu - zašto ne biste to radili sa stilom? Upoznajte novi dnevni krevet od drveta u našem asortimanu, VADEHAVET, koji izgleda odlično smešten odmah do prozora. 

 
VADEHAVET je savršen primer elegancije i nordijskog minimalizma. Zbog svoje jednostvnosti i funkcionalnosti, savršeno se slaže uz svaki dekor.  
VADEHAVET okvir i noge su napravljeni od  FSC™ (FSC™ N001715) potvrđenog čvrstog hrasta. To znači da drvo potiče iz održivih šuma gde nije posečeno više drveća od onoliko koliko ih šuma prirodno može nadomestiti. Sedište je od poliesterskih traka i neće izbledeti vremenom. Pridali smo veliki značaj svakom detalju i osigurali da nema vidljivih šrafova na jednostavnoj i elegentnoj konstrukciji.

Ako želite malo blaži izgled, dekorišite ga sa par ukrasnih jastučića i stavite koje ćebe te ga pretvorite u sofu. 


VADEHAVET lepo izgleda iz svih uglova, pa ga možete smestiti bilo gde. Izgleda predivno ispod prozora odakle zaista može pridoneti izgledu sobe bez da blokira pogled.  
Ima višestruku funkciju, kao lep deo dekora, krevet za brzinski popodnevni odmor, te mesto gde možete smestiti svoje najlepše ukrasne jastučiće. 


Dnevni kreveti su moderni, udobni i vrlo svestrani. Dnevni krevet zauzima manje mesta od sofe i dopušta slobodu dekorisanja. Šik je i koristan: možete ga smestiti u spavaću ili gostinsku sobu kao mesto za odlaganje odeće ili cipela. Ako u vašem dnevnom boravku fali mesta za sedenje, dnevni krevet je idealan za to. Možete ga smestiti i u hodnik, kancelariju ili bilo gde gde smatrate da je potreban otmen komad nameštaja.

Pročitajte više o našem nameštaju sa četiri zvjezdice VANDSTED


Gde biste vi smestili svoj dnevni krevet? Recite nam u komentarima. 

 

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka