Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Povodom godišnjeg druženja, većina JYSK prodavnica biće zatvorena 22. i 23. maja. Kupujte online.

serija nameštaja VANDSTED

U fokusu: minimalistička serija nameštaja VANDSTED

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Razno

TAGOVI: nameštaj od bambusa, stalak za odeću

Bambus je veoma popularan materijal nameštaja. Pristupačan je i egzotičnog je izgleda, i odlično se nadopunjuje sa skandinavskim stilom koji mi u JYSKu obožavamo.

Dodajte poseban nordijski duh svakoj svojoj prostoriji našom serijom VANDSTED, ocenjenom sa 4 zvezdice. Serija se sastoji od raznih proizvoda: praktične klupice, uskog konzolnog stočića, dekorativnih merdevina, složivog stalka za odeću, korisnih polica, te noviteta: elegantnog noćnog ormarića.
Svi proizvodi napravljeni su od bambusa kao najvažnijeg materijala, u nekim slučajevima u kombinaciji sa pločama medijapana srednje gustoće. Veoma smo ponosni na činjenicu da su svi proizvodi u JYSKu ocenjeni u proseku sa 4 zvezdice ili više. Pogledajte nekoliko komentara naših kupaca sa JYSK.rs:

“Funkcionalan i predivan”

U seriji VANDSTED možete naći konzolni stočić, idealan za hodnik ili druge sobe s ograničenim prostorom. Donja polica savršena je za časopise, korpe za kape, rukavice ili druge stvari. Jedan od naših kupaca na JYSK.rs napisao je: 


“Funkcionalan i predivan. Savršen dekorativni komad nameštaja s funkcijom.”


“Ova klupa je ispunila moja očekivanja”

Klupa VANDSTED ima udobno sedište s izdržljivom navlakom te mestom za organizaciju i odlaganje stvari. Kupac ove klupe izjavio je sledeće na JYSK.rs: 

“Jako sam zadovoljan. Ova klupa je ispunila moja očekivanja.”

 

“jednostavno za sastavljanje”

Stalak za odeću VANDSTED ujedno je i dekorativan i praktičan komad nameštaja. Kada ga ne koristite, može se složiti i odložiti iza vrata ili negde drugde. Na JYSK.rs jedan je kupac podelio sledeće:


“Stalak je predivan i lak za sastavljanje. Preporučujem (bolji je od metalnog). Nema problema sa internet kupovinom i dostavom.”


“Odličan dizajn i kvalitet”

Ova polica je elegantna i laka za premeštanje po želji. Sa tri police imaćete mesta za knjige, kutije i ostalo. Na JYSK.rs kupac je ostavio sljedeću recenziju: “Odličan dizajn i kvalitet”. 


“Veoma sam zadovoljna” 

Naslonite na zid ili montirajte i postavite. Dekorativne merdevine VANDSTED su savršene, bilo za elegantno spremanje odeće, viseće biljke ili sve ostalo što želite izložiti. Kupac je komentarisao na JYSK.rs: 


“Lako složive, izgledaju dobro u sobi. Smestili smo ih u spavaću sobu te ih koristimo za odeću. Veoma sam zadovoljna.”


Noćni ormarić VANDSTED nov je u našem asortimanu (dostupan na JYSK.rs od 26. jula te u prodavnicama od 9. avgusta) pa ga još niko nije imao priliku ocijeniti. Verujemo da će se uklopiti sa ostalim proizvodima iz naše serije VANDSTED. 

 

Komentari dolaze iz sledećih JYSK zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 


Noćni ormarić ne računa se u prosek jer je novi proizvod dodat seriji u julu 2019. 


Imate li u svom domu neki proizvod iz serije VANDSTED? Recite nam svoje mišljenje u komentarima.