Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

Hobiji za žene, muškarce i parove

Zimski hobiji i aktivnosti koje možete obavljati u svom domu

Mrak i hladnoća čine aktivnosti u zatvorenom prostoru, zaštićene od nepogoda, vrlo privlačnim. Pogledajte naš popis zabavnih hobija u kojima možete uživati dok čekate da se sunce vrati zajedno sa toplijim danima.

Vodite računa o svom domu

Tamni i hladni meseci idealni su da se dodatno pozabavite izgledom vašeg enterijera. Da li je vašem domu potreban novi izgled ili ćete održavati već postojeći?

Preuredite svoj dom

Ako vaš dom ne odražava vašu ličnost ili ako osećate da mu je potrebno preuređenje, dobra ideja je da se malo pripremite pre odlaska u kupovinu. Iseckajte slike iz časopisa i napravite moodboard koji odražava stil koji vam se sviđa. Uz ovo u pozadini vašeg uma, preuređenje je i zabavnije i lakše. Ne morate prolaziti kroz svaku prostoriju - možda je samo vašem omiljenom kutku potrebno malo osveženje. 

Organizujte svoj dom

Raščišćavanje nereda u vašem domu i organizovanje onoga što je ostalo u korpama, komodama i ormarima aktivnost je koja može dovesti do više energije u vašem svakodnevnom životu. Možete početi sa malim koracima i organizovati svoje ormare ili fioke ili se možete opredeliti za celu prostoriju.

Briga o sebi

Tokom hladnih i mračnih meseci, zašto ne biste proveli malo vremena ugađajući sebi?

Vežbajte

Fizička aktivnost zdrava je i za telo i za duh. Odradite set vežbi koje volite i koje će vas naterati da se oznojite.

Čitajte

Knjige vas mogu naučiti o nauci, društvu, istoriji, životima i osećanjima drugih ljudi i još mnogo toga. Napravite kutak u dnevnom boravku sa foteljom, mekanim ćebetom i dobrom rasvetom i dopustite sebi da uronite u drugi svet.

Kuvajte

Dosta vam je kuvanja istih jela iz dana u dan? Zašto ne biste proveli mračne večeri učeći o novoj kuhinji? Tajlandska, italijanska, francuska ili možda počnite da pravite svoj domaći hleb. Brašno, voda, so i kvasac će vas podstaći na odličan početak, a ništa bolje od mirisa svežeg hleba iz rerne.

Šivenje

Pronađite miran kutak sa udobnom foteljom, sjajnom rasvetom i sednite sa podcastom, omiljenom muzikom ili audioknjigom u ušima i nekim vezom u rukama. Neka vas inspitiše ovaj popis zimskih zanata:

Napravite prekrivač

Napravite prekrivač spajanjem tri sloja tkanine – gornjeg sloja tkanine, srednjeg sloja vate ili i donjeg sloja od tkanine. Možete koristiti stolnjak ili druge komade tkanine sa lepim uzorkom i kada je prekrivač gotov, imate prekrasan komad za hladne večeri.

Pletenje

Uzmite malo pređe, igle za pletenje i krenite sa pletenjem. Vi i vaša porodica ćete završiti sa džemperima, šalovima, kapama ili čak kuhinjskim krpama.

Šivenje ili popravke tekstila

Zašto ne biste popravili odeću i tekstil sa rupama ili pocepanim šavom umesto da ih bacite? Stavite zakrpu na torbu, napravite slatku traku za glavu, torbicu... Mogućnosti su beskrajne.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni