Prostirke za kupatilo sa stilom

Kupatilske prostirke i mekane staze osiguraće toplu podlogu za vaša stopala, a odgovarajuća boja i oblik upotpuniće stil vašeg kupatila. Kada poželite da promenite stil uređenja kupatila, kupatilske prostirke najlakši su način da osvežite svoje kupatilo i podarite mu novi izgled. Čupave prostirke sa resicama na zanimljiv će način ulepšati kupatilo i zaštititi podove.

U JYSKu možete pronaći prostirke i otirače raznih boja i oblika - sive, krem, svetlo roze, plave; prostirke sa različitim motivima, slovima ili kupatilske podloge neobičnih oblika; kao i gumene prostirke protiv klizanja. Posetite JYSK prodavnice ili kupujte lako online u webshopu, a radno vreme JYSK prodavnica pogledajte ovde. 

Podloge za kupatilo, tuš i kadu

Kupatilo je mesto u kom započinjemo dan i u kom se pripremamo za spavanje, zato je važno da bude udoban i prijatno uređen prostor. Mnogi domovi su ukrašeni prostirkom ispred ogledala, ispod toaleta ili im služi kao mekana i suva površina ispred tuš kabine. Pored udobnih prostirki od tkanine, imamo i različite prostirke za kadu ili tuš, koje sprečavaju klizanje - ovo može biti posebno praktično za malu decu ili starije osobe. Dostupne su u klasičnim neutralnim belim i sivim nijansama, ili zanimljivim oblicima prilagođenim deci. Ove prostirke su napravljene od plastike ili prirodne gume. Većina naših pamučnih prostirki za kupatilo izrađena je od lateksa ili gume na poleđini, što takođe smanjuje rizik od klizanja.

Obnovite svoje kupatilo - jednostavno i povoljno

Bez obzira da li imate novo ili staro kupatilo, nije potrebno puno kako biste kupatilo osvežili. Dodaci mogu napraviti veliku razliku i nisu velika investicija. Prostirku ukombinujte sa tuš-zavesom, dozatorom tečnog sapuna i držačem četkica za zube.

Potražite inspiraciju za osvežavanje kupatila.