Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavite se na naše Novosti

Novosti

Kada se prijavite na JYSK Novosti na vašu e-mail adresu dobijaćete od 1 do 3 Novosti nedeljno. Na jednostavan način možete se odjaviti u bilo koje vreme putem linka u Novostima.

Novosti sadrže aktuelne ponude, novitete, letke, kataloge kao i informacije o trenutnim kampanjama.
Pored navedenog, na vašu e-mail adresu dobijaćete servisne poruke kao i informacije vezane za online kupovinu na JYSK.rs.

Privatnost korisnika i poverljivost podataka u JYSKu


Trudimo se da poštujemo sve važeće zakone i pravila. To znači da naše Novosti šaljemo samo onim korisnicma koji su se prijavili. Ako ste primili Novosti iz JYSKa, a niste se prijavili to može da znači da je neka osoba vama prosledila naše Novosti. Ako to ipak nije slučaj, onda se radi o grešci i izvinjavamo se. Pošaljite nam mail na korisnickasluzbars@jysk.com i odjavićemo vas. Takođe, možete da se odjavite i putem linka koji ćete pronaći na dnu naših Novosti.


Vaši korisnički podaci su zaštićeni


U bazi podataka na zaštićenom serveru čuvamo vaše ime, broj telefona i vašu e-mail adresu. Samo administratori u JYSKu imaju pristup vašim podacima.
Takođe, garantujemo da vašu e-mail adresu nećemo prodavati ili prosleđivati drugim kompanijama.


Novosti iz JYSKa su u HTML formatu


Naše Novosti su u HTML formatu. To znači da sadržavaju slike, grafike i oblikovan tekst. Ako želite da vidite ovaj sadržaj, vaš e-mail mora da bude podešen tako da prikazuje HTML sadržaje. Ako vam se prikazuje samo tekst, nećete moći da vidite sadržaj naših Novosti. U tom slučaju možete da kliknete na link koji se nalazi na vrhu Novosti i tako ćete moći da vidite sadržaj na webu.


Pitanja, žalbe i predlozi


Ako imate bilo kakva pitanja, žalbe ili predloge u vezi JYSKmaila, molimo vas da se javite na korisničku službu:korisnickasluzbars@jysk.com.


Ako ste zainteresovani, upišite ovde Vašu e-mail adresu:

Korisne informacije 

Pročitajte više

                                            

Odjava/promena e-maila

Pročitajte više

 

POKLANJAMO VAM KUPON U IZNOSU OD 1000, - din!

Visa Mastercard