Cipelarnici i police za obuću

Istražite našu ponudu cipelarnika i polica za obuću koji će vam pomoći da uredno odložite svoju obuću. U JYSKu možete pronaći različite modele u crnoj, beloj boji ili u različitim nijansama drveta. Pre nego što se odlučite za kupovinu određenog modela, savetujemo vam da prethodno utvrdite koliko prostora ste spremni da ustupite za novi cipelarnik ili policu za obuću. Pored toga važno je i imati na umu koliko tačno pari obuće bi trebalo da stane u vaš novi komad nameštaja. Da li je potrebno kombinovati policu za obuću koja će koristiti za odlaganje obuće koja se svakodnevno koristi i cipelarnik gde ćete smestiti drugu obuću? U našoj ponudi možete pronaći cipelarnike različitih visina i širina tako da verujemo da ćete pronaći model koji će vam odgovarati.

Kupujte online, ako proizvod ne ispuni vaša očekivanja, možete ga vratiti ili zameniti u JYSK prodavnicama bez vremenskog ograničenja.

Cipelarnici ili police za obuću?

Niste sigurni da li bi vam više odgovarala polica za obuću ili cipelarnik? U nastavku teksta smo predstavili osnovne prednosti i razlike između ove dve opcije. Nadamo se da ćemo vam olakšati donošenje finalne odluke koja će biti u skladu sa vašim potrebama.

Cipelarnici

Cipelarnici su kreirani u skladu sa dimenzijama obuće tako da možete biti sigurni da će vaša obuća zadržati svoj oblik. Cipelarnici su najčešće uski i ne zauzimaju previše prostora u vašem predsoblju ili hodniku. Kako cipelarnici imaju opciju zatvaranja, vaša obuća biće zaštićena od prašine i vaše predsoblje će imati uredan izgled. Razmislite da li će u cipelarnik moći da stane i vaša zimska obuća/čizme ili ćete pronaći novi način za skladištenje te vrste obuće.

Polica za obuću

Polica za obuću zauzima manje prostora u odnosu na cipelarnik i omogućava lakši pristup obući koja se svakodnevno koristi. Ne dominiraju dekorom i lakše se usklađuju sa ostatkom nameštaja. Polica za obuću se može kombinovati sa cipelarnikom tako da na polici odlažete obuću za brze izlaske ili svakodnevne obaveze poput iznošenja smeća ili odlaska u prodavnicu. a da u cipelarniku bude odložena druga, dodatna obuća. U našoj ponudi možete pronaći modele sa 2 ili 4 police.