Cipelarnici i police za obuću

Cipelari, komode, police za obuću - pogledajte naš asortiman i pronađite idealna rešenja za odlaganje vaše obuće. Imamo modele u crnoj ili beloj boji kao i cipelarnike u različitim nijansama drveta.
Ukoliko se i vi vodite filozofijom ''nikad dovoljno cipela'', sigurno su vam potrebna pametna rešenja za odlaganje obuće. Svoje rešenje prilagodite broju ukućana, kao i količini obuće koju posedujete. U našoj ponudi ćete sigurno naći model koji vam odgovara, ili više njih koje međusobno možete slagati - ukoliko vam jedan cipelarnik nije dovoljan, možete odabrati i neku od polica za obuću koje možete koristiti za patike ili cipele koje su često u upotrebi, ili možda za goste. 
Birajte između drveta, čelika, medijapana, iverice, bambusa... Posetite neku od naših prodavnica ili kupujte jednostavno i brzo u našem webshopu. 

Cipelari vs. polica za obuću

Dvoumite se između cipelara i police za svoju obuću? Donosimo vam pregled i prednosti i jedne i druge strane koje vam mogu pomoći u donošenju finalne odluke.

Cipelar

Glavna prednost klasičnog cipelara je u tome što su police prilagođene obući, te ona neće izgubiti oblik. Cipele su uredno izložene, ne stoje na gomili i lako je pronaći par koji tražite. Osim toga, možete osloboditi nešto podnog prostora ukoliko se odlučite za zidni cipelar. Većina cipelara nije duboka, pa ne zauzima puno prostora i lako se može postaviti čak i u uzak hodnik.

Polica za obuću

Sa druge strane, police za obuću su kompaktnije i ne dominiraju prostorom. Takođe, obuća je brže dostupna kada vam treba da što pre uskočite u nešto. Policu za obuću možete postaviti bilo gde u domu - samo vam je potrebno malo prostora. Na ovaj način, obuća neće biti na podu i hodnik će svakako izgledati urednije.