Komode i fiokari za svaki dom

Komoda je komad nameštaja koji se lako uklapa u enterijer – možete ih imati u spavaćoj sobi, kuhinji, kupatilu, čak i u garaži. Ukratko, komoda je idealno rešenje za uredno odlaganje manjih stvari. U JYSKu ćete pronaći komode sa fiokama uz veliki izbor dizajna, oblika i veličina i sa različitim brojem fioka i od različitih materijala.

Možete da birate između punog sjaja, crnog, belog ili „naglašenog“ završnog sloja boje, kao i hrasta, bora, oraha, akacije, bambusa ili masivne jelovine kad su u pitanju vrste drveta. Bez obzira da li na umu imate malu komodu ili prostrani model za odlaganje, u JYSKu ćete sigurno pronaći komodu koja ispunjava vaše potrebe. Omiljena komoda lako će se uklopiti uz trosed ili kauč prema vašem uređenju enterijera.

Organizujte dom uz pomoć komoda

Komodu možete koristiti za odlaganje odeće i drugih sitnica. Mali i veliki predmeti kao što su igračke, šminka, peškiri i posteljina se takođe mogu odložiti u komode.

Ako u ormar ne može da stane sva vaša odeća i drugi predmeti koje koristite, komoda može biti dobar dodatak koji će rešiti manjak prostora za odlaganje. Čarape, donji veš i drugu odeću možete lako odložiti u komodu gde ćete im lako pristupiti. Bez obzira da li tražite malu, usku komodu ili veći, prostraniji model, u JYSKu ćete pronaći modernu komodu koji će zadovoljiti vaše potrebe. Da li vam više odgovaraju fioke ili police sa vratima? U JYSKu možete pronaći komode samo sa fiokama i sa kombinacijom fioka i polica sa vratima. Razmislite koje predmete biste odložili u komodu i izaberite onu kombinaciju koja bi vam najviše odgovarala.