Praktične police za zid

Police su idealne ukoliko nemate veliko predsoblje i bitno vam je da iskoristite i zid  - u ovom slučaju police su i praktične i učiniće bilo koju prostoriju zanimljivijom. U našem asortimanu polica možete pronaći jednostavne zidne police ili police sa više delova i nivoa. Možete ih koristiti za odlaganje sitnih dekoracija, ramova ili ključeva i drugih stvari koje nikada ne znamo gde bismo stavili. Police od drveta, medijapana, metala - pronađite savršen model za svoj hodnik, predsoblje, dnevnu, dečju sobu...

  Odlaganje - Police

  Zidna polica WIRE hrom
  1000,- din/kom
  plus
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Zidne police ILBRO 3 kom/pnatur
  2500,- din/pak
  3299,- /pak
  UŠTEDA 24%
  basic
  Zidne police ILBRO 3 kom/p natur/bela
  2650,- din/pak
  3499,- /pak
  UŠTEDA 24%
  basic
  Samo onlajn
  Zidna polica TRAPPEDAL 2kom/p hrast/crn
  3000,- din/pak
  3999,- /pak
  UŠTEDA 25%
  plus
  Zidna polica VEDDE divlji hrast
  4500,- din/kom
  6499,- /kom
  UŠTEDA 31%
  plus
  Samo onlajn

  Iskoristite zid kao dodatan prostor za odlaganje

  Police se mogu koristiti u svim prostorijama u domu, bilo da se radi o dnevnom boravku, kuhinji, predsoblju ili kupatilu...To je takođe idealan način za stvaranje dodatnog prostora za odlaganje. Pronađite korpe ili kutije koje odgovaraju veličini polica i iskoristite ih kao viseće skladište.
  Ako živite u malom stanu ili kući i potrebno vam je dodatnog prostora za odlaganje, zidni polični elementi su svakako dobro rešenje. Okačite police tik ispod plafona i iskoristite prostor zida koji se inače ne bi koristio. Razmislite gde će polica stajati kako biste mogli da kupite odgovarajuću. Razmislite i o ostatku dizajna enterijera i uz koji materijal bi trebalo da se uklopi vaša nova polica.