Praktične police za zid

Police su idealne ukoliko nemate veliko predsoblje i bitno vam je da iskoristite i zid  - u ovom slučaju police su i praktične i učiniće bilo koju prostoriju zanimljivijom. U našem asortimanu polica možete pronaći jednostavne zidne police ili police sa više delova i nivoa. Možete ih koristiti za odlaganje sitnih dekoracija, ramova ili ključeva i drugih stvari koje nikada ne znamo gde bismo stavili. Police od drveta, medijapana, metala - pronađite savršen model za svoj hodnik, predsoblje, dnevnu, dečju sobu...

Iskoristite zid kao dodatan prostor za odlaganje

Police se mogu koristiti u svim prostorijama u domu, bilo da se radi o dnevnom boravku, kuhinji, predsoblju ili kupatilu...To je takođe idealan način za stvaranje dodatnog prostora za odlaganje. Pronađite korpe ili kutije koje odgovaraju veličini polica i iskoristite ih kao viseće skladište.
Ako živite u malom stanu ili kući i potrebno vam je dodatnog prostora za odlaganje, zidni polični elementi su svakako dobro rešenje. Okačite police tik ispod plafona i iskoristite prostor zida koji se inače ne bi koristio. 

Veličina polica i materijal

Razmislite gde će polica stajati, kako biste kupili model prave visine, dubine i širine. Takođe razmislite o ostatku dizajna enterijera i o tome koji bi se materijal najbolje uklopio uz ostatak nameštaja. U JYSKu imamo police od drveta, medijapana, bambusa, čelika i punog drveta, tako da postoji izbor za svaki dizajn enterijera. Klasična bela ili crna polica odgovara većini nameštaja, dok smeđa ili polica u boji drveta dodaju na toplini prostora.