Kolica, zidni ormarići i drugi dodaci za odlaganje

U našem asortimanu čekaju vas zanimljivi i korisni elementi za odlaganje - zidni ormarići, paravani, kolica u nekoliko različitih modela, stalci za saksije, kao i pregradna polica i paravani koji vam mogu poslužiti kao savršen komad dekoracije ili za odvajanje delova prostorije. Kolica mogu biti izuzetno praktični u kuhinji, kupatilu ili dnevnoj sobi zbog mogućnosti lakog premeštanja. Razmislite da li bi kolica bila dobar dodatak u vašem kupatilu gde biste odložili svoju kozmetiku ili peškire. Zidni ormarići mogu biti sjajan način za kreiranje dodatnog prostora za odlaganje u vašoj kuhinji, hodniku ili spavaćoj sobi. Možete ga iskoristiti za odlaganje svih lekova na jedno mesto van domašaja dece. Zidni ormarić sa ogledalom može biti praktičan dodatak za vaše kupatilo ili predsoblje kreirajući dodatno mesto za odlaganje šminke ili drugih sitnica. U našoj ponudi takođe možete pronaći zidne panele kao dodatak vašem ramu krevete ili paravan koji će kreirati kutak privatnosti u svakoj prostoriji.

Zidni ormarići

Zidni ormarići mogu biti praktično rešenje za odlaganje sitnica kao što su ključevi od kola ili kuće. Takođe, zidni ormarić može biti i mesto za vašu kućnu apoteku gde će vam svi lekovi i dodaci kao što su hanzaplasti i različite kreme biti na jednom mestu van domašaja dece. Pored toga, zidni ormarić može biti i dodatak u kuhinji gde ćete izdvojiti šolje ili čaše koje ne koristite svakodnevno i na taj način povećati prostor za odlaganje u vašoj kuhinji. Pre kupovine takođe razmislite da li želite da ormarić ima i ogledalo ili želite da vrata ormarića budu providna i da se spolja vidi šta se u ormariću nalazi. Istražite našu ponudu i pronađite zidni ormarić koji je u skladu sa vašim potrebama.

Kolica ili stolovi sa točkićima

U JYSKu pronađite kolica od različitih materijala i u različitim bojama. Razmislite da li bi kolica bila praktični dodatak vašem kupatilu ili spavaćoj sobi. Smestite svu kozmetiku koju koristite na jedno mesto i lako ih premeštajte po prostoriji u skladu sa potrebama. Pored funkcionalnosti, kolica mogu biti i lep dekorativan dodatak vašem enterijeru.