Kolica, zidni ormarići i drugi dodaci za odlaganje

U našem asortimanu čekaju vas zanimljivi i korisni elementi za odlaganje - zidni ormarići, paravani, kolica u nekoliko različitih modela, stalci za saksije, kao i pregradna polica i paravani koji vam mogu poslužiti kao savršen komad dekoracije ili za odvajanje delova prostorije. Stolovi sa točkićima i kolica postali su moderni da se koriste kao deo dizajna enterijera za postavljanje ukrasnih predmeta, ali i kao funkcionalni komad nameštaja u kuhinji, kupatilu ili dnevnoj sobi. Zidni ormarić ili tabla za ostavljanje poruka mogu se okačiti u dnevnoj sobi, ulaznom hodniku ili u kancelariji za čuvanje sitnica, slika i podsetnika. Zidni paneli se mogu koristiti kao dekorativni element u dnevnoj ili u spavaćoj sobi iza kreveta. Za spavaću sobu možete kupiti i paravan, tako da možete imati privatnost kada se presvlačite. Takođe se može koristiti za odlaganje odeće ili kao preklopni paravan i pregrada na elegantan način.

Zidni ormarići

Zidni ormarići mogu biti praktično rešenje za odlaganje sitnica kao što su ključevi od kola ili kuće. Takođe, zidni ormarić može biti i mesto za vašu kućnu apoteku gde će vam svi lekovi i dodaci kao što su hanzaplasti i različite kreme biti na jednom mestu van domašaja dece. Pored toga, zidni ormarić može biti i dodatak u kuhinji gde ćete izdvojiti šolje ili čaše koje ne koristite svakodnevno i na taj način povećati prostor za odlaganje u vašoj kuhinji. Pre kupovine takođe razmislite da li želite da ormarić ima i ogledalo ili želite da vrata ormarića budu providna i da se spolja vidi šta se u ormariću nalazi. Istražite našu ponudu i pronađite zidni ormarić koji je u skladu sa vašim potrebama.

Kolica ili stolovi sa točkićima

U JYSKu pronađite kolica od različitih materijala i u različitim bojama. Razmislite da li bi kolica bila praktični dodatak vašem kupatilu ili spavaćoj sobi. Smestite svu kozmetiku koju koristite na jedno mesto i lako ih premeštajte po prostoriji u skladu sa potrebama. Pored funkcionalnosti, kolica mogu biti i lep dekorativan dodatak vašem enterijeru.