Pronađite moderan stalak za odeću

Stalci za odeću pravi su izbor za manje prostore u kojima nema dovoljno mesta za postavljanje ormara. No, i u prostorijama gde postoje ormari, stalak za odeću predstavlja dodatno mesto za odlaganje odeće koju imamo nameru još koristiti i ne želimo da se prilikom odlaganja izgužva. Danas su stalci za odeću elegantnog i lepog izgleda pa često predstavljaju i lep ukras u vašoj spavaćoj sobi.
U JYSKu možete pronaći različite modele stalaka za odeću - od drveta, plastike, metala, a sigurni smo da će biti itekako koristan komad nameštaja u vašem domu. 

Pokretni ormar sa odećom i obućom na jednom mestu

Razmislite da li vam je potreban stalak za odeću sa točkićima ili bez, u zavisnosti od toga da li planirate da ga često pomerate. Većina naših stalaka takođe ima policu na dnu za dodatno skladištenje. Ovde možete staviti složenu odeću, cipele, koristiti je kao policu za torbu ili je ukrasiti atraktivnim korpama ili kutijama za, na primer, čarape i donji veš. Na nekim modelima, šipka za vešanje se proteže sa strane i idealna je za kačenje torbi i šešira.

Stalak za odeću je povoljno rešenje i moderan komad nameštaja sa lakim i dekorativnim skladištenjem, gde je sve na jednom mestu.