Nameštaj i dodaci za dečju sobu

Kreirajte još prijatniji kutak za svoje mališane uz par zanimljiv komada nameštaja. U JYSK asortimanu pronađite nekoliko različitih modela vreća za sedenje ili lazy bagova, fotelje na razvlačenje kao i sigurnosnu ogradu i šator za igranje. U našem asortimanu pronađite i zanimljive dečje tepihe.

Vreće za sedenje

Vreća za sedenje ili lazy bag može biti dobro rešenje za sedenje u dečjoj sobi. Roditeljima će biti udobno mesto za sedenje kada čitaju priče za laku noć, a mališanima udoban kutak u svakodnevnoj igri.

Dečji nameštaj za sigurnu igru

Prilikom uređenja sobe za malu decu, na prvom mestu je svakako njihova sigurnost. U JYSKu pronađite sigurnosne ograde za decu koje ćete s lakoćom postaviti na vrata sobe ili na stepenice. Dodatno, sigurno će vam se svideti i naši tepisi od veštačke kože koji će dečjoj sobi podariti mekan izgled.

Fotelja na razvlačenje

Fotelja na razvlačenje može biti dobra opcija za dečju sobu kada vaši mališani žele da prespavate noć sa njima u sobi ili kada im drugari dođu u goste. Fotelja koja ne zauzima previše prostora, a može se pretvoriti u pomoćni krevet svaki put kad vam je to potrebno.