Kvalitetni boxspring kreveti za kvalitetan san

Boxspring kreveti nude kompletno rešenje sa akcentom na udobnost i dizajn.
Kako biste obezbedili kvalitetan san, jedan od preduslova za to jeste udoban krevet uz odgovarajući dušek. Boxspring krevet zato može biti savršen odabir. U našoj ponudi možete pronaći single ili bračne kontinentalne krevete različitih funkcija - modele sa naddušekom sa jezgrom od memorijske pene koja smanjuje pritisak na telo i polieterske pene; modele sa dušekom u sredini - dušek s džepičastim oprugama podeljen na 7 zona udobnosti i punjen polieterskom penom, kao i modele sa podnicom koju čini tapacirani ram i ima praktičan prostor za odlaganje. Naši boxspring kreveti su dostupni u različitim dimenzijama, a sigurni smo da će vam obezbediti kvalitetan san. Pogledajte našu ponudu i kupujte online uz sigurnu i brzu dostavu. 

  Boxspring kreveti - BASIC

  ?

  Boxspring kreveti - PLUS

  ?
  Boxspring 140x200 PLUS C60 PU crna-08
  60000,- din/kom
  119999,- /kom
  UŠTEDA 50%
  plus
  Samo onlajn

  Boxspring kreveti - GOLD

  ?

  ODLIČAN DIZAJN I UDOBNOST

  Dobar san je ključan za sveže buđenje ujutru. Ako vaše telo ne dobija dovoljnu podršku, postoji veći rizik od nemirnog sna - zato je odabir pravog kreveta temelj dobrog sna.

  RAZMISLITE O UZGLAVLJU

  Ako volite da sedite u krevetu dok čitate knjigu ili gledate TV, razmislite o kupovini uzglavlja za svoj boxspring krevet. Osim što ga čini udobnijim, sobi će dati i elegantniji izgled.