Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Radujemo se Black Fridayu 2023.

BLACK FRIDAY U JYSKU

Black Friday je zasigurno najveći šoping dan u godini. Black Friday je američkog porekla i uvek pada na dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Ime potiče iz Filadelfije i izvorno se koristilo za velike gužve u prodavnicama. Taj dan označava početak božićne kupovine, a Black Friday zato nudi vrlo niske cene i brojne odlične ponude. Mnoge odlične ponude neposredno pre Božića nude mogućnost kupovine novogodišnjih poklona na upravo taj dan. Na ovaj način ne morate se posebno truditi oko kupovine poklona i možete uštediti dosta para. Pročitajte više o Black Friday-u ovde.

Šta kupiti za Black Friday?

Imamo odlične ponude na raznim kategorijama proizvoda, bilo da kupujete za sebe ili nekoga koga volite i koga želite razmaziti, možete pronaći odlične ponude koje će vas oduševiti. Osim što je ovo prigodna kupovina za novogodišnje poklone, savršena je i za osvežavanje doma. Možda vam treba novi set peškira ili možda porodici trebaju novi kompleti posteljina i čaršava? Kada mi u JYSKu spustimo cene, vrlo vam je lako osvežiti dom, a da ne naštetite svom novčaniku. Naravno, treba se i razmaziti, a ugodan bademantil ili mirisno ulje daće vam malo svakodnevnog luksuza u ovo mračno zimsko doba.

Već dugo planirate preuređenje svog doma? Možda sanjate o novom kauču za dnevni boravak, novom ormaru ili o novom krevetu za spavaću sobu? Onda je Black Friday idealan dan za realizaciju tih snova! Dodatna prednost je što kod skupljih proizvoda možete puno više uštedeti. Dakle, ako razmišljate o ulaganju u novi krevet, onda je Black Friday idealan dan za kupovinu. Ako ne znate koji je krevet pravi za vas, pronađite ovde naš Vodič za krevete. Takođe možete otići do svog najbližeg JYSKa i uz pomoć naših zaposlenih otkriti koji je krevet za vas. Isto vredi i za jorgane i jastuke koji se zaista isplate kupiti za Black Friday. Ako niste sigurni koji jorgan i jastuk vam najviše odgovaraju, ovde pronađite naš Vodič za jastuke i Vodič za jorgane.

Budući da su odlične ponude za Black Friday zaista odlične, možete kupiti proizvode za stvaranje dodane svetlosti i prijatnosti za ovo mračno, zimsko vreme. Spoljašnja rasveta u obliku lampica i svetleća drvca za vašu okućnicu i baštu učiniće ovo sporo, mračno vreme bržim. Trebaće vam i dekoracija za praznike, pa je Brack Friday savršena prilika za kupovinu novih, modernih ukrasa za vaš dom. Ove godine, više nego ikad, trebamo pomoći jedni drugima u širenju božićnog duha i radosti!

Pripremite se za najveću kupovinu

Odlične ponude za Black Friday su zaista posvuda, zato treba biti pripremljen. Ako želite da budete sigurni da ćete najbolje iskoristiti odlične ponude za Black Friday 2023. godine, pametno bi bilo unapred videti šta sve nudimo. Na taj način možete ciljati ponude koje baš vas zanimaju. Na ovoj stranici ćemo prikazati sve odlične ponude koje nudimo za Black Friday, a mi vam predstavljamo našu ponudu 3 dana pre kako biste se pripremili za taj dan i uhvatili baš one ponude koje ste želeli.

Pratite ovu stranicu ili se prijavite na naš newsletter i budite u toku sa našim odličnim Black Friday ponudama.

Prijava

Proslava Black Friday-a online i u prodavnicama

Pozvani ste na Black Friday 2023. ovde na JYSK.rs, takođe ste i više nego dobrodošli u bilo kojoj od naših prodavnica!

Kupovina online za Black Friday ima prednosti u tome što se možete prijatno opustiti u udobnosti svog doma dok kupujete za Black Friday. Mnogima se to može činiti znatno manje stresnim od trčanja po prodavnicama sa puno drugih kupaca. No, u prodavnici imate prednost što možete uživo videti i opipati različite proizvode.

Odaberite način koji vama odgovara kada je u pitanju kupovina. Želite li kupovati uživo u prodavnici ili putem interneta, samo je stvar vaše lične preferencije. Na oba mesta, uživaćete u našim brojnim odličnim ponudama za Black Friday.

Radujemo se vašem dolasku na Black Friday u JYSK!