Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Black Friday u JYSKu

RADUJEMO SE BLACK FRIDAYU 2024

Black Friday je zasigurno najveći šoping dan u godini. Black Friday je američkog porekla i uvek pada na dan nakon američkog Dana zahvalnosti. Ime potiče iz Filadelfije i izvorno se koristilo za velike gužve u prodavnicama. Taj dan označava početak božićne kupovine, a Black Friday zato nudi vrlo niske cene i brojne odlične ponude. Mnoge odlične ponude neposredno pre Božića nude mogućnost kupovine novogodišnjih poklona na upravo taj dan. Na ovaj način ne morate se posebno truditi oko kupovine poklona i možete uštediti dosta para. 

Šta kupiti za Black Friday?

Imamo odlične ponude na raznim kategorijama proizvoda, bilo da kupujete za sebe ili nekoga koga volite i koga želite razmaziti, možete pronaći odlične ponude koje će vas oduševiti. Osim što je ovo prigodna kupovina za novogodišnje poklone, savršena je i za osvežavanje doma. Možda vam treba novi set peškira ili možda porodici trebaju novi kompleti posteljina i čaršava? Kada mi u JYSKu spustimo cene, vrlo vam je lako osvežiti dom, a da ne naštetite svom novčaniku. Naravno, treba se i razmaziti, a ugodan bademantil ili mirisno ulje daće vam malo svakodnevnog luksuza u ovo mračno zimsko doba.

Već dugo planirate preuređenje svog doma? Možda sanjate o novom kauču za dnevni boravak, novom ormaru ili o novom krevetu za spavaću sobu? Onda je Black Friday idealan dan za realizaciju tih snova! Dodatna prednost je što kod skupljih proizvoda možete puno više uštedeti. Dakle, ako razmišljate o ulaganju u novi krevet, onda je Black Friday idealan dan za kupovinu. Ako ne znate koji je krevet pravi za vas, pronađite ovde naš Vodič za krevete. Takođe možete otići do svog najbližeg JYSKa i uz pomoć naših zaposlenih otkriti koji je krevet za vas. Isto vredi i za jorgane i jastuke koji se zaista isplate kupiti za Black Friday. Ako niste sigurni koji jorgan i jastuk vam najviše odgovaraju, ovde pronađite naš Vodič za jastuke i Vodič za jorgane.

Budući da su odlične ponude za Black Friday zaista odlične, možete kupiti proizvode za stvaranje dodane svetlosti i prijatnosti za ovo mračno, zimsko vreme. Spoljašnja rasveta u obliku lampica i svetleća drvca za vašu okućnicu i baštu učiniće ovo sporo, mračno vreme bržim. Trebaće vam i dekoracija za praznike, pa je Brack Friday savršena prilika za kupovinu novih, modernih ukrasa za vaš dom. Ove godine, više nego ikad, trebamo pomoći jedni drugima u širenju božićnog duha i radosti!