Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava do 28. februara na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000. RSD ili više

Baštenski stolovi za svačiji ukus

Tokom leta premeštamo se u baštu i koristimo je kao dodatnu dnevnu sobu. Da li postoji nešto bolje od obroka napolju tokom tople letnje večeri? Kada se porodica okupi za stolom napolju, baštenski sto je centralni deo nameštaja. U JYSK-u imamo baštenske stolove u velikom izboru različitih veličina i dizajna. Imamo okrugle i četvrtaste stolove, a možete biti sigurni da ćete pronaći neki koji odgovara vašoj terasi.

U JYSK-u ćete pronaći baštenske stolove napravljene od različitih materijala, uključujući tvrdo drvo, sintetičko drvo, metal, staklo i plastiku.

Kada birate materijal, trebalo bi da razmotrite da li više volite sto napravljen od materijala koji nije potrebno održavati kao što je plastika ili sintetičko drvo ili klasični drveni baštenski sto koji zahteva malo održavanja. Međutim, bez obzira šta izaberete, prateći JYSK-ove jednostavne savete, bićete na dobrom putu da budete vlasnici drvenog baštenskog nameštaja koji će ostati lep još mnogo godina.
Ovde pročitajte kako da negujete baštenski nameštaj.

Prilikom kupovine baštenskog stola, važno je izabrati onaj koji odgovara baštenskim stolicama u smislu visine, širine i izgleda. Ako želite da kupite i nove baštenske stolice, naravno, imamo široki izbor. Možete i da izaberete da kupite baštensku garnituru u koju su uključene stolice i sto. 

POKLANJAMO VAM KUPON U IZNOSU OD 1000, - din!

Visa Mastercard