Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava do 28. februara na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000. RSD ili više

Vazdušni kreveti - Prostirke

% Campaign article
 
Prostirka DE LUXE V1,2cm
Prostirka DE LUXE V1,2cm

Vazdušni dušeci su praktično rešenje

Vazdušni dušek je neprocenjiv u mnogim situacijama. Ako idete na kampovanje ili pohađate muzički festival, onda je vazdušni dušek sjajno rešenje. Vazdušni dušek može da bude i izvrstan, udoban gostinjski krevet. Jednostavno se premešta i može da se spakuje tako da ne zauzima puno mesta u kući.

U JYSK-u ćete pronaći veliki asortiman modela i nivoa kvaliteta. Imamo vazdušne dušeke za jednu osobu, za bračne krevete i dvostruke vazdušne dušeke, a pojedini modeli imaju ugrađene elektronske pumpe. Ako kupujete vazdušni dušek bez ugrađene pumpe, naravno, možete kupiti vazdušnu pumpu koja je kompatibilna sa dušekom. U JYSK-u imamo veliki izbor modela, uključujući nožne pumpe, ručne pumpe i električne pumpe na bateriju.

Prostirka u rolni je idealna za duge vožnje biciklom ili avanturističke pešačke ture. Prostirke u rolni su lagane i ne zauzimaju puno mesta. Naše prostirke u rolni su dostupne u obliku tradicionalnog ultra laganog modela, kao i u udobnijeg modela na samonaduvavanje. Ako planirate aktivan odmor ovog leta ili prosto vežbate na podu u dnevnoj sobi, ne morate tražiti dalje od JYSK-a da biste pronašli novu prostirku za vežbanje. 

POKLANJAMO VAM KUPON U IZNOSU OD 1000, - din!

Visa Mastercard