Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

Sofa sa ćebetom, prugastim i plavim ukrasnim jastukom i jastukom od veštačkog krzna

Favoriti među tekstilima za dom

Svaki put kada predstavimo novosti u našem asortimanu tekstila, naša Menadžerka kategorije Sara Hojgard Rasmusen sa nama deli svoje favorite i priču iza njih. "Odabrala sam proizvode koje možete da kombinujete sa onim što već imate kod kuće i da na taj način dodate određenu osvežavajuću notu vašem dekoru", počinje Sara.

Veštačko krzno TAKS

Veštačko krzno u različitim bojama
Veštačka jagnjeća koža TAKS 60x90 siva
1650,- din/kom
2999,- /kom
UŠTEDA 45%
Veštačka jagnjeća koža TAKS 60x90 svetlo siva
1650,- din/kom
2999,- /kom
UŠTEDA 45%
Veštačka jagnjeća koža TAKS 60x90 bež
1650,- din/kom
2999,- /kom
Odlična ponuda
UŠTEDA 45%

"TAKS je jedan od klasika u našem asortimanu. Reč je o kolekciji visokokvalitetnog veštačkog krzna u obliku jagnjeće kože, ukrasnim jastucima i jastucima za stolice. Ono što je novo je bež boja koju smo uveli ove sezone. Inspirisala nas je priroda i stvorili smo neutralnu, toplu verziju TAKS veštačke jagnjeće kože i ukrasne jastučnice", objasnila nam je Sara.

"TAKS kolekcija se sastoji od mekanih i udobnih proizvoda u kojima možete uživati i u zatvorenom i na otvorenom. Stavite veštačku kožu na stolicu ili klupu da vam budne udobno i toplo, ili ponesite ukrasni jastuk sa sobom u svoju viseću mrežu", predlaže Sara.  

Ukrasna jastučnica POPPEL

"POPPEL je ukrasna jastučnica koja dolazi u dva dizajna: jedan u kontrastnim bojama i jedan sa malo blažim izrazom", započinje Sara. "Oba imaju moderan, razigran uzorak, koji će ih sigurno izdvojiti od ostatka vašeg enterijera." 

"POPPEL je za svakoga ko voli da kupuje obzirno i pazi na troškove: ne morate kupovati nove ukrasne jastuke - možete svojim postojećim dati mali makeover novom ukrasnom jastučnicom."

Dimenzija ukrasne jastučnice POPPEL je 50x50 cm, a izrađena je od 100% pamuka i može se prati na 30 stepeni. 

BONDEROSE plišano ćebe

"BONDEROSE je luksuzno, mekano i toplo plišano ćebe", počinje Sara. "Ima predivan sjaj i po meni, njegove spiralne rese uveliko ga razlikuju od ostalih ćebadi."

"Dostupno je u plavoj, bež i boji bele kafe – neutralne i umirujuće boje koje idu dobro uz sve. Njegova debljina i visok kvalitet takođe izdvajaju ovo ćebe od ostalih. Poziva vas da se ušuškate uz dobru knjigu ili omiljenu TV seriju." 

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni