Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Dani Nameštaja - opremite svoj dom uz uštede do 50%
Okrugli stolnjak, veliki tepih od jute, veliki jastuk za leđa i slika menadžerke kategorija tekstila:  Sara Hojgard Rasmusen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: ukrasni jastuci, uredjenje doma, dekoracije

Jastuci, tepisi, peškiri i stolnjaci ono su o čemu Sara Hojgard Rasmusen stalno razmišlja. Ona je menadžerka JYSKove kategorije Pokućstvo i odgovorna je za naš asortiman tekstila za dom. U naše prodavnice i webshop stižu novi proizvodi pa smo pitali Saru za njena 3 favorita među novim tekstilima ove sezone: „Naš novi asortiman tekstila zasnovan je na prirodnim bojama. Ove sezone želimo proizvode koji, poput prirode, ostaju moderni i uklapaju se u sve domove “, kaže ona i nastavlja sa isticanjem 3 favorita:

BLOMME okrugli stolnjak

Okrugli stolnjak sive boje geometrijskog uzorka i isečci stolnjaka u zelenoj i žutoj boji
 

“BLOMME je novi stolnjak u našem asortimanu, dostupan u okrugloj i četvrtastoj verziji te u sivoj, zelenoj i žutoj boji. Letnjeg je izgleda koji će vam ulepšati dan, dok će suptilan, klasičan uzorak, pomalo poput riblje kosti, podići celu prostoriju”, sa smeškom ističe Sara.
BLOMME se bojama uklapa u i kolekciju proizvoda SCANDINAVIAN SENSE i savršeno se može iskombinovati sa nekim od naših najprodavanijih okruglih trpezarijskih stolova, poput RINGSTED.

Pogledajte i favorite među dekoracijama i istaknute posteljine novog asortimana.

GLORIOSA veliki tepih od jute

Dnevna soba sa sivom garniturom i velikim tepihom od jute ispod kafe stočića


“GLORIOSA je napravljen od jute i sa ovim tepihom ispod stočića za kafu ili trpezarijskog stola dom dobija izuzetno moderan i opušten izgled. Juta je biljka koja brzo raste, tepih je biorazgradiv i može se reciklirati. Možete ga koristiti i unutra i napolju. Dostupan je u dimenzijama 140x200 cm i 160x230 cm ”, kaže Sara.

FJELLFIOL veliki jastuk za leđa

Veliki jastuk za leđa ispod sofa jastuka i ćebeta


„Jastuci za leđa FJELLFIOL ili klasični jastuci imaju presvlaku od pamučnog velura mat površine od već poznatog velur kvaliteta. Stvarno mi se sviđa nordijski izgled pamučnog velura, ali jednako je važno i punjenje jastuka od perja koje omogućuje FJELLFIOL-u da dugo zadrži oblik. Možete ga koristiti za sedenje na podu, kao naslon za leđa kada čitate u krevetu, ili napolju na terasi ili balkonu. Dostupan je u sivoj i zelenoj boji, a presvlaka je periva", završava Sara pre nego što nas ostavi sa mislima na duge letnje noći.

Novi proizvodi dostupni su u našem webshopu od 26. januara.

Koji su vaši favoriti među novim proizvodima? Recite nam u komentarima!