Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.
Ovde pratite sve informacije vezane za radno vreme naših prodavnica.

DANI BAŠTENSKOG NAMEŠTAJA - Pronađite uštede i do 40%
Fotelja sa ukrasnim jastucima i štepanim ćebetom i mala sličica menadžerke kategorije  Sare Rasmusen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: ukrasni jastuci, uredjenje doma, dekoracije

Sara Hojgard Rasmusen je JYSKova menadžerka kategorije kućnih tekstila i zadužena je za naš asortiman ukrasnih jastuka, tepiha, ćebadi i stolnjaka. Pitali smo Saru za njena 3 favorita među ovosezonskim novitetima, i nije puno oklevala pre nego što se odlučila za artikle koji zaslužuju da budu istaknuti - moramo naglasiti da je za Saru pravi izazov ograničiti se na samo tri:

MAIGULL štepano ćebe vodi vas u letnje doba
 

Fotelja sa ukrasnim jastucima i štepanim ćebetom i mala sličica menadžerke kategorije  Sare Rasmusen
 

“MAIGULL ćebe je multifunkcionalan tekstilni proizvod, a uz to je i zaista lep, te idealan za nostalgičare među nama. Možete se sklupčati pod njim na sofi u prohladno popodne, a možete ga i poneti sa sobom na plažu ili u park i koristiti ga kao ćebe za izlet. Ili ga možda želite koristiti kao prekrivač za krevet?” predlaže nam Sara i nastavlja dalje: ”Ovo štepano ćebe je jedan od mojih apsolutnih favorita ove sezone zbog svog pomalo retro izgleda. Boje i slatki dezen sa malenim cvetićima vraćaju nas u neke malo jednostavnije dane”.

Pogledajte i favorite među dekoracijama i istaknute posteljine iz novog asortimana.

Dečji tepisi za učenje i igru
 

Tepisi za dečju sobu sa slovima, školicom i putevima

“Sledeći proizvod koji bih volela da istaknem je već postao deo mog doma,” kaže Sara. “Često kada uđete u dečju sobu osećate se kao da su vas "napale" boje. Igračke i nameštaj za decu su obično jarko crvene, plave, zelene ili žute boje, dok na GULMAURE tepisima prevladavaju nežni, svetliji tonovi koji unose harmoniju u prostoriju. Tepisi su istovremeno i edukativni i razigrani te pozivaju decu na igru dok istovremeno koriste i svoj um i telo. Manja deca mogu započeti sa tepihom sa sabraćajem, a što su stariji, korisniji im je tepih sa abecedom ili školicom," predlaže Sara. 

Razigrani, baršunasti ukrasni jastuci 

Baršunasti jastučići i plišano ćebe u korpi


“Među novim ukrasnim jastucima imam mnogo favorita, pa ovde takođe moram da spomenem 3. Kao prvo tu je FRESIA ukrasni jastuk u obliku cveta, dostupan u dve vesele boje: žuta i roza. Obe boje će uneti dašak svežine, a da pri tom nisu previše napadne. Ukoliko se osećate malo hrabrije ili se želite malo zabaviti, skrenula bih vam pažnju na ukrasni jastuk KLEMATIS u obliku usana – idealan za sobu tinejdžera ili kao poklon (za Dan zaljubljenih) vašoj boljoj polovini. I za kraj bih istakla ukrasni jastuk AJANIA sa natpisom “you are amazing”. Jastuk izgleda kao da je iz 80-ih ali u svojevrsnoj unapređenoj verziji koja mi se jako sviđa – a kome ne bi koristilo da svaki dan pomalo nahrani svoj ego." zaključila je Sara sa osmehom.

 

Nevena Social Media and Digital Coordinator

Komentari