Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Uštedite 30-60% na svim baštenskim artiklima
Okrugli tepih od jute i jastuci za stolice različitih boja i dimenzija

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: ukrasni jastuci, uredjenje doma, dekoracije

Jastuci, tepisi, peškiri i stolnjaci ono su o čemu Sara Hojgard Rasmusen misli celi dan i sanja celu noć. Ona je menadžerka JYSKove kategorije Pokućstvo i odgovorna je za naš asortiman tekstila za dom. U naše prodavnice i webshop stižu novi proizvodi pa smo pitali Saru za njena 3 favorita među novim tekstilima ove sezone: „Naš novi asortiman tekstila zasnovan je na prirodnim bojama. Ove sezone želimo proizvode koji, poput prirode, ostaju moderni i uklapaju se u sve domove “, kaže ona i nastavlja sa isticanjem 3 favorita:

Multifunkcionalno štepano ćebe

Štepano ćebe na klupi sa jastukom i korpom
 

"Jedan od noviteta je VALMUE štepano ćebe od 100% pamuka. VALMUE je dostupan u žutoj i sivoj verziji i možete ga koristiti za prebacivanje preko kauča ili kao praktičan pokrivač za plažu. Volim jednostavan dizajn i vintage izgled, kao i činjenicu da je ovaj prekrivač izrađen za upotrebu, a ne samo kao komad dekora. "

Pogledajte i favorite među dekoracijama i istaknute posteljine novog asortimana.

Jastuci za stolice u zelenom i plavom baršunu

Jastuci za stolice različitih boja i oblika na stolici i na podu prostorije


"Bez obzira na to gde vam je potrebno malo dodatne mekoće, HYBENROSE jastuci će se sigurno uklopiti. Kvalitet baršuna i detaljna obrada čine ih prikladnim bilo gde u vašem domu. I jako su udobni ", kaže Sara uz osmeh. "HYBENROSE je dostupan u petrol i sivoj boji, a boje se lako mogu kombinovati ili lepo izgledati odvojeno."

Okrugli tepih od jute

Okrugli tepih na podu ispod klupe na kojoj se nalazi ćebe i jastuci


"Poslednje, ali ne i najmanje bitno što želim istaknuti je okrugli tepih SANDELTRE. Svojim prirodnim materijalom od jute i pletenom pamučnom vrpcom, može poslužiti i kao ukrasni tepih ispod stola za kafu, ili na vašoj terasi kao ugodna i praktična podloga. Prirodni materijal i boja uklapaju se u svaki prostor i tačno znam gde ću ga smestiti u svom stanu."

Proizvodi su dostupni za prodaju u JYSK prodavnicama i online od 5. avgusta 2020. 

Ponosni smo što svi tekstilni proizvodi u JYSK-u, odnosno proizvodi u kojima je najmanje 80% mase tekstil, udovoljavaju zahtevima OEKO-TEX-a, a velika većina tekstilnih proizvoda JYSK-a nosi OEKO-TEX Standard ocenu 100.