Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Krevet sa bež štepanim ćebetom i odgovarajućim jastucima za leđa u svetloj spavaćoj sobi i umetkom Sare Rasmusen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: ukrasni jastuci, uredjenje doma, dekoracije, prekrivač

U našem asortimanu jastuka, stolnjaka, ćebadi i prostirki ima dosta noviteta - i u našim prodavnicama i na JYSK.rs. Sara Hojgard Rasmusen je naša menadžerka kategorije kućnog tekstila pa smo je pitali za njene favorite. “Odabrala sam tri različita proizvoda koji su korisni i vrlo dekorativni,” počinje Sara.

ARISTEA tepih, podmetač i dečji jastuk

Štep ćebe, dečji jastuk i mekane igračke i umetak motiva


“ARISTEA je serija proizvoda koja se sastoji od prostirke, jastuka i podmetača sa istim, slatkim motivom koji zaista pristaje i devojčicama i dečacima. Sviđa mi se mahanje lava, zeca, majmuna, žirafe i medveda iz vazdušnog balona dok se upuštaju u uzbudljivu avanturu. Boje su mirne i prigušene i ne kradu previše pažnje,” - kaže Sara.

VALMUE štepano ćebe za krevet

Krevet sa štepanim ćebetom i odgovarajućim jastucima za leđa u svetloj spavaćoj sobi


“Naša pamučna štepana ćebad VALMUE vrlo su popularna i slušali smo naše kupce koji su tražili veću verziju, prikladnu za krevet. Možete dobiti elegantan izgled u svojoj spavaćoj sobi sa bež pokrivačem za krevet, jastucima u narandžastoj ili maslinasto zelenoj i bež jastucima za leđa, sve iz iste serije. Boje naglašavaju skandinavski izgled koji volimo ovde u JYSKu, a punjenje u jastucima ima GRS sertifikat, što ih čini održivijim izborom,” kaže Sara.

FJELLSTARR juteni otirač

Juteni otirač pored fenjera


„U poslednje vreme smo značajno ažurirali naš asortiman tako da ima za svakoga ponešto, a FJELLSTARR je odličan primer toga“, kaže Sara. „Otirači za vrata od prirodnih materijala kao što je juta praktični su i dekorativni. Ručno tkani izgled čini ih prikladnim i unutar hodnika i izvan vašeg glavnog ulaza.”