Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

SUPER DANI - Uštede na SUPER kategorijama!
Jastuk sa uzorkom, smeđi tepih od veštačkog krzna i plavo ćebe

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: ukrasni jastuci, uredjenje doma, dekoracije

Sara Hojgard Rasmusen naša je menadžerka kategorije Pokućstvo i odgovorna je za naš asortiman tekstila za dom - jastuka, posteljina, prekrivača, tepiha.... U naš asortiman stigli su novi proizvodi pa smo zamolili Saru da sa nama podeli svoje favorite. “Hladni i mračni meseci su pred vratima, i zaista se radujem što ću se zavaliti u fotelju sa svojim omiljenim časopisom. Zato su moji favoriti ovog puta savršeni za stvaranje prijatne atmosfere i hyggea “, započinje Sara.

Ćebe od veštačkog krzna ERANTHIS

Klupa sa veštačkim krznom i jastucima od velura i veštačkog krzna


“Moram početi sa ćebetom ERANTHIS. Ovo je sjajan primer dizajna koji oponaša prirodu. Izgleda kao da je „pravo krzno“, iako je zapravo veštačko", kaže Sara i nastavlja:„Prilično je veliko i teško, što mu daje ekskluzivan izgled. Odlično će izgledati na vašoj ugaonoj garnituri, ali možete ga koristiti i na terasi ili balkonu tokom nadolazećih hladnijih dana."

Ćebe je OEKO TEX sertifikovano i dostupno je u boji peska/bež i u plavoj boji. Možete ga prati sa sličnim bojama na 30 stepeni.

Pogledajte i favorite među dekoracijama i istaknute posteljine novog asortimana.

 Smeđi tepih STORMHATT

Dnevni boravak sa smeđim tepihom od veštačkog krzna, plavim kaučem i okruglim stočićima


”Možete li da zamislite kako je to kada se probudite nakon kvalitetnog sna i odložite noge na mekanu, bogatu površinu tepiha STORMHATT? Znam da ja mogu“, kaže Sara sa blagim osmehom. "U pitanju je tamnosmeđe veštačko krzno, a dobro će izgledati i u dnevnoj sobi ispod stočića ili bilo gde drugde gde želite da ublažite minimalistički izgled ili jednostavno stvorite mirnu i tihu atmosferu za opuštanje i odmaranje."
STORMHATT je širok 140 cm i dugačak 200 cm, sa visinom od 7 cm.

Jastuk sa uzorkom TOPPKLOKKE

Sivi kauč na razvlačenje sa jastukom sa uzorkom i okruglim stolom


“TOPPKLOKKE takođe zaslužuje dodatan spomen. Ima gotovo azijski izgled koji stvarno može razbiti monotoniju jedne boje”, sugeriše Sara. "TOPPKLOKKE je prilično veliki jastuk i njime za svoj novac dobijate puno, jer je deo našeg koncepta UVEK NISKA CENA."
Pozadina je tamnosiva, a uzorak je kombinacija cveća i grafika, u skladnoj kompoziciji. Po sebi ima ruže koje mu daju ekskluzivan izgled.

Koji su vaši favoriti među novim proizvodima? Recite nam u komentarima!