Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Black Friday je počeo! Pogledajte naše odlične ponude!KUPUJTE ODMAH


Moguće je duže vreme dostave online porudžbina. Radimo od 9 do 22h!

 

 

 

 

 

 

 

 

Novogodišnji pokloni i dekoracija doma u skandinavskom dizajnu

Ideje za novogodišnje poklone za nju i njega

Datum:

Kategorija: Nova godina

TAGOVI: novogodišnji poklon

Praznici su pred vratima, pa je vreme za čuveno pitanje: Šta ćete svom partneru, prijatelju, bratu, sestri ili roditelju pokloniti za Novu godinu?

Univerzalni novogodišnji pokloni

Kada krenete u potragu za savršenim novogodišnjim poklonom, već ranije tokom godine možete primetiti nedostaje li određenoj osobi nešto specifično ili šta žele. Možda primetite da im je posteljina dotrajala, ili napominju da bi želeli bade mantil, da su umorni od starih jastuka i jorgana ili da bi njihovom domu dobro dobšla nova dekoracija.

Novogodišnji darovi za ličnu negu - za njega i nju

Žena u sivom bademantilu i pribor za kupatilo


Lična nega za svakoga izgleda drugačije. Za nekoga je to jednostavno poput dugog tuširanja i korišćenja mekanog peškira nakon toga. Dok za druge to može biti proširena rutina nege kože ili preuređenje kupatila u wellnes.

Jedno je sigurno: odvojiti čak i nekoliko minuta za svoju dobrobit je bitno.

Klasični novogodišnji pokloni za nju i njega

Klasičan novogodišnji poklon su peškiri. Peškiri za kupanje, peškiri za ruke, peškiri za plažu odličan su poklon, posebno ako su visoko kvalitetni. Možete pokloniti peškire jedinstvenih boja ili odabrati siguran izbor poput plave, bele ili sive.


Još jedna klasična ideja za poklon su jorgani i jastuci. Izbor jastuka i jorgana je vrlo individualan. Ako na listi želja nema određenog jorgana ili jastuka, onda odaberite onaj za koji mislite da vam odgovara. Pročitajte naš vodič za jorgane i vodič za jastuke ako ste u nedoumici šta odabrati.

Vodič za jorgane

Vodič za jastuke

I zapamtite da primatelj uvek može da vrati ili zameni poklon u JYSKu. Bez obzira da li ste kupili proizvod online ili u prodavnici, možete ga zameniti ili vratiti bez vremenskog ograničenja.

Novogodišnji poklon za nadogradnju spavaće sobe

Još jedan popularan i klasičan poklon je posteljina. Isto kao i peškire, koristimo ih svaki dan. U JYSKu imamo širok izbor posteljine od različitih materijala i dizajna što olakšava pronalaženje savršenog spoja za njega ili nju.

Jedna spavaća soba sa bež posteljinom i jedna sa plavom posteljinom


Provodimo mnogo vremena u spavaćoj sobi i zato treba biti prijatna i opuštajuća. Izaberite poklon koji trenutno nadogradi spavaću sobu, kao što su ukrasni jastuci ili prekrivač za krevet:

Estetski novogodišnji poklon za njega i nju

Poklon za one koji vole uređenje enterijera ili one koji su se jednostavno požalili na svoj dosadan dom. Dekoracija za dom odličan je izbor za poklon jer postoji puno toga za izabrati – i lako je pronaći nešto za bilo koji budžet.

Vaze, svećnjaci, lampa i sveća u skandinavskom dizajnu i svetlim bojama


Istražite našu kategoriju Pokućstvo ili se inspirišite odabranim proizvodima ovde:

Novogodišnji pokloni za gejmere

Ako i sami niste gejmer, može vam se činiti gotovo nemoguće znati šta kupiti gejmeru za poklon.

Tri gejming  stolice sa zelenim, narandžastim i sivim detaljima


Kako bismo vam pomogli u pronalaženju pobedničkog poklona, odabrali smo naše najbolje artikle za gejming koje možete izabrati:

I na kraju, setite se najboljeg poklona od svih: prisutnost sretnih prijatelja i porodice.