Ukrasni jastuci - odlična ponuda

Ukrasni jastuci su pravi izbor ukoliko želite da osvežite enterijer i pružite mu novi izgled. Bez obzira o kom prostoru je reč, ovi dekorativni artikli sa sigurnošću će ulepšati vaš dom. Uz malo mašte i ideja lako možete kreirati potpuno novi izgled, u kom će mekani i moderni jastuci svojim izgledom mamiti poglede. Plišani, cvetni ili jastučići na prugice samo su neki od modela ukrasnih jastuka koje možete pronaći u širokom JYSK asortimanu.
Pored ukrasnih jastuka, u našem asortimanu pronađite i zanimljive ukrasne jastučnice, jastuke za leđa, kao i jastuk za zaštitu od promaje.

107 proizvodi
  107 proizvodi

  Ukrasni jastuci

  Ukrasne jastučnice

  Ukrasni jastuci kao savršena dekoracija

  Kreirajte vidljivo osveženje u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili drugim prostorijama. Dekorativni jastuci su jedna od najčešće korišćenih vrsta kućnog tekstila kada je u pitanju kućni dekor. Postoji nekoliko razloga za to. Ukrasni jastuci nisu velika investicija, lako ih je zameniti, kreiraju prijatnu atmosferu u domu i njima lako možete uneti malo boje u svoj dom. U JYSKu imamo ukrasne jastuke različitih veličina - 65x65cm, 45x45cm, 50x70cm, 60x90cm, 60x60cm, 50x50cm, 40x40cm, 30x30cm.

  Klasičan ili šareni izbor

  U našem asortimanu imamo veliki izbor lepih i šarenih ukrasnih jastuka, ali ne moraju svi da odgovaraju vašim potrebama i stilu. Dezen i boja su najvažniji elementi prilikom odabira novih jastučića. Možete ih kombinovati i na taj način stvoriti određenu dinamiku. Ako više volite klasičan izgled, birajte ukrasne jastuke prigušenih boja, poput sive, bež, crne, bele... U našoj ponudi imamo i odličan izbor jastučića za dečju sobu - slatkih, šarenih printova ili emojija.