Radni stolovi i stolovi za kompjutere

Radni sto je početna tačka dobrih radnih uslova u svakoj kućnoj kancelariji. Radni sto predstavlja značajan deo kućne kancelarije, a u JYSKu ćete pronaći široki izbor različitih modela, veličina, boja i materijala. Možete da birate između relativno jednostavnih modela kompjuterskih stolova do potpunih rešenja sa radnim stolom, komodom sa fiokama, policama i gornjim delovima. Poslednji navedeni su praktični za one kojima je potreban dodatni prostor za fascikle, dokumenta, papire i sl. U našem asortimanu pronađite i sklopive radne stolove, kao i stolove podesive visine.

Radni stolovi koji će osigurati dobre uslove rada

Radni sto je važan deo vaše kućne kancelarije, a u JYSKu ćete pronaći radne, gejmerske i kompjuterske stolove u nekoliko različitih modela. Mali stolovi su odlični za lagane kancelarijske poslove, dok prostor koja služi za rad od kuće često zahteva veliki radni sto sa ugrađenim fiokama i dovoljno prostora na vašem stolu za vaše knjige, fascikle i razne papire. Takođe zapamtite da je važno imati dobro osvetljenje na radnom mestu. Pogledajte naš izbor efikasnih i dekorativnih stonih lampi. Ako nemate dodatnu sobu koja se može koristiti za kancelariju, možete urediti kancelariju u uglu dnevne sobe. Pronađite naše 3 ideje za uređenje kućne kancelarije.

Gejmerski stolovi 

Koliko vam je važno da igrate igrice na dobrom gejmerskom stolu? Kada ulažete u gejmerski sto, važno je da odaberete onaj koji odgovara vašim potrebama. U JYSKu ćete pronaći pametan gejmerski sto sa LED svetlima, držačem za čaše i poklopcem kabla. Ne zaboravite da odaberete gaming stolicu koja se može prilagoditi stolu visinom. 

Kombinujte i uklapajte kancelarijski nameštaj

Ko kaže da kućne kancelarije moraju biti dosadne? Kancelarijska okruženja su često praktična i funkcionalna, ali i pomalo dosadna. Međutim, to ne mora biti slučaj. Jednostavnim proizvodima možete kombinovati stil vaše kućne kancelarije sa ostatkom enterijera vašeg doma. Na primer, koristite trpezarijsku stolicu kao alternativu tradicionalnoj kancelarijskoj stolici. I ukoliko je potrebno dodajte mekano ćebe ili ukrasni jastuk za veću udobnost.