Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Dve male stone lampe na konzolnom stočiću i trpezarijskom stolu

Istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: rasveta, uredjenje doma, lampe

U našem asortimanu rasvete postoje nove lampe koje zaslužuju dodatni spomen. Pitali smo Tinu Niman, jednu od naših stručnjakinja za uređenje, da nam objasni šta nove lampe čini posebnim i gde bi ih koristila u svom domu. "Rasveta je ključna za atmosferu u bilo kom domu. Samim tim, rešila sam da izdvojim dve stone lampe koje daju blagu, ali istovremeno prijatnu svetlost domu. Takođe, naše nove punjive LED svećice zaslužuju poseban spomen", započinje Tina i dalje detaljno opisuje svaku od njih.

HELMER stona lampa od ratana

Stona lampa od ratana sa bež abažurom


“HELMER stona lampa je napravljena od ratana i ima abažur od tkanine koji joj savršeno pristaje. Jednostavnost materijala savršeno odgovara dizajnu. HELMER ima eleganciju i lakoću koje je čine pogodnom za svaki dom. Svetlost iz HELMER lampe je blaga i idealan je izvor svetlost za spavaću ili dnevnu sobu”, kaže Tina.

Pogledajte i istaknute dekorativne artikle novog asortimana.

GERLUF staklena stona lampa

Stona lampa od belog stakla na drvenom trpezarijskom stolu


„GERLUF lampa je napravljena od nazubljenog, belog stakla koje je super trendi ove sezone. Mat površina u kombinaciji sa elegantnim oblinama čini je veoma elegantnim izborom. Sa malim otvorom na vrhu GERLUF će dodati suptilno i meko svetlo. Postavite je tamo gde vam je potrebna dodatna udobnost ili je koristite da osvetlite kutke svog doma i uživate u lepom, blagom osvetljenju“, kaže Tina.

IVAN svećice sa punjačem

 Rechargeable LED lampice u maloj staklenoj činiji


„Ove sezone želim da istaknem i naše punjive svećice IVAN. Dolaze u pakovanju od četiri sa punjačem i daljinskim upravljačem. IVAN je održiviji izbor LED svećica jer ih možete koristiti iznova i iznova. 7 sati punjenja daje oko 30 sati osvetljenja. Pomoću daljinskog upravljača možete kontrolisati funkciju tajmera i menjati različite postavke svetla. Izaberite između treperećeg ili stalnog svetla i prigušite svetlo. Ove funkcije olakšavaju stvaranje savršenog nivoa udobnosti. IVAN je zaista luksuzan izbor kada su LED svećice u pitanju“, kaže Tina sa uzbuđenjem.