Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Dnevni boravak sa crnom podnom lampom, malom baterijskom lampom i belim lusterom i mala slika Tine NIMAN

Istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: rasveta, uredjenje doma, lampe

U našem asortimanu rasvete postoje nove lampe koje zaslužuju dodatni spomen. Pitali smo Tinu Niman, jednu od naših stručnjaka za uređenje, da nam objasni šta nove lampe čini posebnim i gde bi ih koristila u svom domu. "Ako ove lampe imaju nešto zajedničko, rekla bih da je to njihova elegancija", započinje Tina i dalje detaljno opisuje svaku od njih.

ADRIAN crna podna lampa

Dnevni boravak sa crnom podnom lampom u uglu, polica sa knjigama, ukras i vaza


„Podna lampa ADRIAN izrađena je od crnog metala i stakla. Jednostavnost materijala savršeno odgovara dizajnu. ADRIAN ima lakoću i eleganciju zbog kojih je prikladan u bilo kojoj sobi i u svakom domu. Ako imate dom romantičnog stila, dodaće lepu jednostavnost. Ako živite minimalistički, odgovaraće vašem stilu svojom jednostavnošću ”, kaže Tina.

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana.

VALDER beli luster

Beli luster iznad trpezarijskog stola


„VALDER je napravljen od papira i matala, i iako je složenijeg oblika od podne lampe ADRIAN, smatram da su oboje super otmeni. Ovaj luster smatram umetnošću od papira koja lepo izgleda i dok samo visi, a nakon što upalite svetlo, zaista ćete ceniti tanak papir i strukturu. Rezultat je prekrasna, dinamična rasveta koja nikada ne izgleda isto ”, kaže Tina sa uzbuđenjem.

ARNOLD baterijska lampa

Baterijska lampa sa velikom sijalicom na stolu


ARNOLD je moderna baterijska lampa sa keramičkom bazom nežne bež boje i velikom sijalicom. “Baterijske lampe su veoma praktične,” započinje Tina. “Imaju mnoge prednosti: lako ih je premeštati; možete da koristite ARNOLD lampu kao zamenu za svećnjak i tako izbegnete čađ od sveća; ne greju se, pa ne morate da brinete ako se vaš tinejdžer zaljubi u nju i ponese je u svoju sobu. I možete da je smestite bilo gdje u prostoriji, bez obzira na blizinu utičnice,” kaže Tina i dodaje: “Uz ove prednosti, ARNOLD lampa ima i sijalicu boje ćilibara čije je svetlo toplo i prijatno. Jednostavno je nemoguće ne voleti ovu lampu.”


Pogledajte i Tinine istaknute dekorativne artikle novog asortimana.