Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. Zbog velikog broja porudžbina, rok isporuke je trenutno produžen. 

CYBER MONDAY - kupujte uz odlične uštede!
Dve male stone lampe i crni viseći luster iznad trpezarijskog stola

Istaknute lampe novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: rasveta, uredjenje doma, lampe

Tina Niman je jedna od naših stručnjaka za uređenje životnog prostora i dekoracije, i dok dani postaju hladniji, a noći duže, zanima nas: Koje lampe, iz JYSKovog novog asortimana, bi preporučila onima od nas koji vole “hygge” i stilske komade? Tina sa osmehom kaže: “Sve naravno, ali ako baš moram odabrati - istakla bih tri - dve male stone lampe i crni luster.”

TORSTEIN crni luster

Crni luster iznad trpezarijskog stola

TORSTEIN je metalni viseći luster crne mat boje sa finim detaljima od brušenog mesinga. “Dodajte tome TORE sijalice boje ćilibara i dobićete prijatnu, toplu svetlost u vašoj trpezariji.” predlaže Tina.

Luster možete podešavati dok ne nađe ravnotežu i položaj koji vama odgovara. Tina nastavlja: “Oblik TORSTEIN lustera podseća me na orbite planeta ili oblike molekula. Možete ga koristiti i u hodniku, u uglu sobe sa visokim plafonom ili na stepeništu. Dozvolite sebi da budete kreativni i prigrlite neobičnu mogućnost lustera da se konstantno menja.”

ALBERT mala stona lampa

Mala stona lampa na polici za knjige sa cvećem u saksiji i štepanim ćebetom

ALBERT lampa je visoka 30 cm, ima abažur od ratana i metalne nogice izgleda mesinga. “ALBERT ima cool izgled 70-ih” kaže Tina. “Svetlo sija kroz rupice abažura i stvara prijatan, dekorativni sjaj. Materijal koji podseća na jutu propušta toplu svetlost i u hladnim i mračnijim mesecima će vam ova lampa pružiti pravi "hygge" osećaj”. Jednostavno obožavam taj retro izgled koji me podseća na neka jednostavnija vremena.”

ARNOLD baterijska lampa

Baterijska lampa sa velikom sijalicom na stolu

ARNOLD je lampa visoka 16 cm sa keramičkom bazom nežne bež boje i velikom sijalicom. “Baterijske lampe su veoma praktične,” započinje Tina. “Imaju mnoge prednosti: lako ih je premeštati; možete da koristite ARNOLD lampu kao zamenu za svećnjak i tako izbegnete ćađ od sveća; ne greju se, pa ne morate da brinete ako se vaš tinejdžer zaljubi u nju i ponese je u svoju sobu. I možete da je smestite bilo gdje u prostoriji, bez obzira na blizinu utičnice,” kaže Tina i dodaje: “Uz ove prednosti, ARNOLD lampa ima i sijalicu boje ćilibara čije je svetlo toplo i prijatno. Jednostavno je nemoguće ne voeti ovu lampu.”

Nove lampe su dostupne online od 14. jula, a u našim prodavnicama ih možete pronaći od 5. avgusta.

Pogledajte i Tinine istaknute dekorativne artikle novog asortimana.