Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava za online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više. 

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

Menadžerka kategorije Pokućstvo, Suzan Benk, je JYSKov stručnjak za pametna rešenja za odlaganje, a jedno od njenih omiljenih rešenja su korpe.

“Korpe mogu držati vaš nered izvan vidokruga, a istovremeno vam biti nadohvat ruke", kaže Suzan, pre nego što sa nama podeli svoja tri favorita u novom asortimanu ove sezone.

LAU KORPA OD MORSKE TRAVE

Korpa od morske trave visi na zidu u kuhinji


LAU je korpa od morske trave sa dve police idealna kao zidna polica. Široka je 28 cm, visoka 36 cm i duboka 12 cm.

”LAU je vrlo dekorativna i praktična polica u isto vreme. Možete je koristiti u kuhinji za svoje sveže biljke, u kupatilu za svoje losione i parfeme, u hodniku za rukavice i ključeve – ili bilo gde drugde gde vam je potrebno skladište,” kaže Suzan i nastavlja: “U JYSKu, neprestano tražimo dekoracije i predmete koji mogu pomoći našim kupcima u njihovom svakodnevnom životu. Dosta ljudi ima problema sa organizacijom svojih domova, zato su rešenja za odlaganje područje u kom osećamo da stvarno možemo nešto da promenimo. Korišćenje vertikalnog prostora jedan je od naših najboljih saveta – održava pod urednim, a LAU u isto vreme jednostavno izgleda lepo.”

MILAS PLASTIČNA KORPA

Plave, sive i koralne plastične korpe na polici


Plastična korpa MILAS može se sklopiti i složiti. Dostupna je u dve različite veličine i u tri različite boje: plava, siva i koralna.

“MILAS je već neko vreme u našem asortimanu, a kako su ove korpe jako popularne među našim kupcima, odlučili smo da uvedemo novu boju – svežu i veselu plavu koja nadopunjuje dve originalne boje,” kaže Suzan. “MILAS je i lepa i funkcionalna korpa. Ako vam je prostor na policama ograničen, složite nekoliko MILAS korpi jedne na drugu. Dodajte nalepnicu na prednju stranu korpe, tako da ne morate da tražite svoje stvari. A ako vam neko vreme ne treba, samo je sklopite i odložite. Možete je koristiti u kuhinji, kupatilu ili spavaćoj sobi. Svuda dobro izgleda,” kaže Suzan sa smeškom.

ALVAR okrugla korpa

Tri okrugle korpe i mala korpa


ALVAR je okrugla korpa visine 35 cm i prečnika 35 cm.

”ALVAR ima vrlo prirodan izgled, ali je zapravo napravljena od plastike. To znači da je super praktična jer je možete bezbrižno koristiti u kupatilu ili napolju na natkrivenom balkonu ili terasi, a pomoću ručki je lako možete premeštati. Kul dizajn sa vertikalnim uzorkom sa jedne strane i horizontalnim uzorkom sa druge strane, a lično ću koristiti jednu za ćebad na terasi, a jednu za peškire u kupatilu,” kaže Suzan pre nego što se vrati pronalasku novih, praktičnih rešenja za odlaganje za JYSKove kupce.  


Istražite i favorite među dekoracijama.

Saznajte više

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?

Korisne ideje za uređenje predsoblja

Kako urediti stan za iznajmljivanje

Dolaze vam gosti na nekoliko dana? Evo šta vam je sve potrebno

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.