Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja | Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.


Okrugle pletene korpe

Naše omiljene korpe za odlaganje

Menadžerka kategorije Pokućstvo, Suzan Benk, je JYSKov stručnjak za pametna rešenja za odlaganje, a jedno od njenih omiljenih rešenja su korpe.

“Korpe mogu držati vaš nered izvan vidokruga, a istovremeno vam biti nadohvat ruke", kaže Suzan, pre nego što sa nama podeli svoja tri favorita u novom asortimanu ove sezone.

LAU KORPA OD MORSKE TRAVE


LAU je korpa od morske trave sa dve police idealna kao zidna polica. Široka je 28 cm, visoka 36 cm i duboka 12 cm.

”LAU je vrlo dekorativna i praktična polica u isto vreme. Možete je koristiti u kuhinji za svoje sveže biljke, u kupatilu za svoje losione i parfeme, u hodniku za rukavice i ključeve – ili bilo gde drugde gde vam je potrebno skladište,” kaže Suzan i nastavlja: “U JYSKu, neprestano tražimo dekoracije i predmete koji mogu pomoći našim kupcima u njihovom svakodnevnom životu. Dosta ljudi ima problema sa organizacijom svojih domova, zato su rešenja za odlaganje područje u kom osećamo da stvarno možemo nešto da promenimo. Korišćenje vertikalnog prostora jedan je od naših najboljih saveta – održava pod urednim, a LAU u isto vreme jednostavno izgleda lepo.”

MILAS PLASTIČNA KORPA


Plastična korpa MILAS može se sklopiti i složiti. Dostupna je u dve različite veličine i u tri različite boje: plava, siva i koralna.

“MILAS je već neko vreme u našem asortimanu, a kako su ove korpe jako popularne među našim kupcima, odlučili smo da uvedemo novu boju – svežu i veselu plavu koja nadopunjuje dve originalne boje,” kaže Suzan. “MILAS je i lepa i funkcionalna korpa. Ako vam je prostor na policama ograničen, složite nekoliko MILAS korpi jedne na drugu. Dodajte nalepnicu na prednju stranu korpe, tako da ne morate da tražite svoje stvari. A ako vam neko vreme ne treba, samo je sklopite i odložite. Možete je koristiti u kuhinji, kupatilu ili spavaćoj sobi. Svuda dobro izgleda,” kaže Suzan sa smeškom.

ALVAR okrugla korpa


ALVAR je okrugla korpa visine 35 cm i prečnika 35 cm.

”ALVAR ima vrlo prirodan izgled, ali je zapravo napravljena od plastike. To znači da je super praktična jer je možete bezbrižno koristiti u kupatilu ili napolju na natkrivenom balkonu ili terasi, a pomoću ručki je lako možete premeštati. Kul dizajn sa vertikalnim uzorkom sa jedne strane i horizontalnim uzorkom sa druge strane, a lično ću koristiti jednu za ćebad na terasi, a jednu za peškire u kupatilu,” kaže Suzan pre nego što se vrati pronalasku novih, praktičnih rešenja za odlaganje za JYSKove kupce.  


Istražite i favorite među dekoracijama.

Saznajte više

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?

Korisne ideje za uređenje predsoblja

Kako urediti stan za iznajmljivanje

Dolaze vam gosti na nekoliko dana? Evo šta vam je sve potrebno