Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Okrugle pletene korpe i četvrtaste drvene i pletene korpe

Naše omiljene korpe za odlaganje

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: korpe, ukrasne korpe, odlaganje

Ništa ne čini dom čistim i urednim poput korpi i kutija za odlaganje. Kad god vam zatreba mesto za prekrivače, vaše časopise ili igračke, lepa kutija za odlaganje može vam pomoći. Pitali smo našu koleginicu, menadžerku kategorije Pokućstvo, Suzan Benk, o njenim favoritima među JYSK novitetima: “Bilo mi je zaista teško da izaberem između različitih proizvoda, ali na kraju sam uspela da se odlučim za tri različite korpe - one su i višenamenske i vrlo dekorativne,” kaže Suzan.

Okrugla korpa CHRISTOF 

Okrugla korpa od pruća sa crnim i narandžastim detaljima


“CHRISTOF je savršene veličine koja je čini prikladnom za različite svrhe,” kaže Suzan. “Možete je koristiti na polici za knjige za sveće, na stolu za časopise, u ormaru za rukavice, kape, šalove – ili kako god poželite. Ima predivne detalje u narandžastoj i crnoj boji koji joj daju vrlo zanimljiv izgled. Savršeno za moderan dom,” kaže Suzan.

Korpa CHRISTOF koja je izrađena od morske trave je visoka 16 centimetara i istog je prečnika.

Okrugla korpa EGGERT 

Okrugla korpa od pruća neutralne boje i podna vaza


“Korpa EGGERT je baš svestrana. Veličina je čini savršenom za prekrivače, jastuke ili igračke,” kaže Suzan. "Dakle, ako tražite prostor za odlaganje za svoju dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo ili dečju sobu, onda je EGGERT odličan izbor."

EGGERT je takođe izrađena od morske trave. Visoka je 30 centimenatara, a prečnik joj je 35 centimetara.

Korpa GERLAND od drveta i pruća

Drvena korpa na belom konzolnom stolu


“Korpa za odlaganje peškira, pokrivača, čarapa, šminke ili igračaka za pse/mačke... GERLAND korpa je vrlo korisna”, kaže Suzan. "Jednostavan, moderan izraz pristajaće svakoj tinejdžerskoj sobi, kancelariji ili hodniku, a možete ga nositi sa sobom koliko želite."

GERLAND korpa je izrađena od drveta i bambusa, visoka je 14 centimetara, široka 20 centimetara i dugačka 30 centimetara.

Istražite i favorite među tekstilima za dom.