Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Korpe od pruća za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

Rešenja za odlaganje poput korpi i kutija savršena su za organizovanje vaših sitnica i postizanje urednosti u domu. U JYSKu unosimo novitete u asortiman korpi dva puta godišnje, a u ovom blogu Menadžerka kategorije, Tina Niman, otkriva svoje nove favorite: „Volim da kažem da je dom tamo gde je sreća; ove korpe me jako raduju jer su lepog dizajna i čine enterijer urednim,” kaže Tina.

Elegantna rešenja za odlaganje

„Pre svega želim da istaknem FRITLEV. Ovu malu kutiju sa poklopcem planiram da koristim u ormaru za šalove, čarape, kaiševe i druge dodatke,“ kaže Tina i nastavlja: „Kutija sa poklopcem odličan je način za odlaganje i utisak organizovanosti sakrivanjem nereda.”

FRITLEV je izrađena od morske trave i prečnika je 29 cm, a visine 15 cm.

„VITUS je još jedan od mojih favorita“, nastavlja Tina. ” Ova kutija za odlaganje nije samo praktična - zaobljeni uglovi takođe odaju utisak ekskluzive i dekorativnosti, što je izdvaja od ostalih jednostavnih drvenih kutija. Besprekorno kombinuje funkcionalnost sa estetskim utiskom.
VITUS ima površinu od brezinog drveta, širine je 30 cm, dužine 23 cm i visine 12 cm.

Korpe modernog izgleda

“Boje su takođe pronašle put do naših korpica ove sezone,” nastavlja Tina. “Korpa VESTER ima plavo-sive pruge koje se divno nadopunjuju sa prirodnom morskom travom, što čini ovu korpu zaista lepom.”

Što se dizajna tiče, upadljiva je i korpa VIGIL. “Uzorak je suptilan, ali ipak privlači vašu pažnju. Korpu VIGIL planiram da koristim za svoja pletiva, jer je zbog ručki praktična za nošenje do moje omiljene fotelje,” kaže Tina pre nego što nastavi potragu za praktičnijim i dekorativnijim proizvodima.

Bacite pogled i na Istaknute posteljine novog asortimana.

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?