Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.SUPER DANI - uštedite do 60%
Odlična ponuda za vašu kompaniju. JYSK B2B- Pročitajte više

JYSKovci kao Stručnjaci za kulturu spavanja

Kako u JYSKu nastaju Stručnjaci za kulturu spavanja?

Zanima li vas kako nastaju Stručnjaci za kulturu spavanja? Šta sve oni treba da znaju i na koji način biraju rešenja? Kako se pristupa svakom kupcu koji traži novi dušek, jastuk ili jorgan?

NE SPAVAMO SVI KAO BEBE

Spavanje je individualna stvar: nemamo svi jednaku potrebu za određenom količinom sna i nemamo svi iste preferencije kada su u pitanju uslovi spavanja. 

  • Dok jedni ne mogu da zamisle spavanje u prostoriji iznad 20 stepeni, drugi spavaju sa čarapama i uz radijator. 
  • Mnogi spavaju na boku, a neki oka neće sklopiti dok se ne okrenu na stomak - što je najgora grupa kojoj možete pripasti u slučaju trudnoće. 
  • Jedni spavaju bez ikakvog prekrivača, a drugima bi idealan bio teški jorgan, ili minimalno jorgan i ćebe istovremeno.

Kako onda osigurati odličnu ponudu za sve položaje, temperature, čvrstine dušeka, debljine prekrivača.. i puno ostalih detalja?

Veliki asortiman, rekli bi neki. A mi u JYSKu dodajemo - i stalna edukacija

Žena u nekoliko položaja za spavanje

JYSKOVCI SA MISIJOM: BOLJI SAN

Ponosni smo na našu titulu Stručnjaka za kulturu spavanja. Zaokružili smo naš asortiman i znanje koje se prenosi od osnivanja kompanije, 1979. godine, u krilaticu Kultura spavanja. Tako u bilo kojoj JYSK prodavnici u svetu možete pronaći zaposlenog koji je zadužen za asortiman za spavanje: ne samo za njegovo poznavanje, već i savet koji bi proizvod mogao preporučiti svakom pojedinom kupcu. Naši zaposleni koji nose ovu titulu neprekidno polaze treninge Sleep Akademije.

Cilj Sleep Akademije nije samo prodati jastuk, jorgan ili dušek - već i pobrinuti se da su individualne potrebe kupca zadovoljene i da kupac promeni svoje spavanje nabolje

Zato je ključno razgovarati uživo sa kupcem, proveriti koji mu je omiljeni položaj za spavanje te ima li kakve druge zahteve povezane sa noćnim snom. 

Tako u JYSKu vi možete biti sigurni da dobijate personalizovan savet, a da vam mi možemo ponuditi proizvode za sve vaše potrebe.

JYSK radnica proverava pravilnosti dok kupac isprobava dušek

ŠALJI DALJE ZNANJE

Polaznici Sleep Akademije takođe prate i najnovije trendove koji se tiču navika spavanja te pohađaju dvodnevni trening svake godine na kom stiču, odnosno nadopunjuju znanje o dušecima, jastucima i jorganima. Jedan od skorijih trendova je takozvani teški jorgan, koji svojom težinom stvara osećaj kao da ste u zagrljaju te ima trenutan umirujući efekat.

Znanje je tu da se deli, zato naši polaznici imaju i posebnu misiju: podeliti naučeno sa svim kolegama u prodavnici, tako da što više JYSKovaca ima određeno znanje i o asortimanu za spavanje i o tome koji proizvod predložiti pojedinim kupcima i njihovim specifičnim potrebama.

Oni takođe obučavaju i sve novozaposlene kolege u novim prodavnicama koje se otvaraju širom zemlje, a pružaju podršku i stoje na raspolaganju i nakon otvaranja.

JYSK kolege na okupu

A ŠTA JA DOBIJAM?

Niste sigurni da li je bolji dušek sa oprugama ili dušek od memorijske pene? U kom slučaju vam je potreban naddušek? Zašto vas boli vrat iako imate anatomski jastuk? Da li vam je potreban dušek sa zonama udobnosti?

Na sva ova i slična pitanja stoje vam na raspolaganju JYSKovci - Stručnjaci za kulturu spavanja.

Saznajte više

Kako stres utiče na vaše spavanje?

Kako stres utiče na vaše spavanje?

Umorni nakon godišnjeg odmora? Vratite se svojoj rutini spavanja

Umorni nakon godišnjeg odmora? Vratite se svojoj rutini spavanja

Putovanje avionom: 6 saveta za spavanje na letu

Putovanje avionom: 6 saveta za spavanje na letu

Kako alkohol utiče na spavanje

Kako alkohol utiče na spavanje