Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Ambijenti Hygge, Simplified Luxury i Urban Roots

Novi trendovi: jednostavnost i transparentnost

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, stilovi u enterijeru

Budući da svet oko nas postaje sve složeniji, budući da su bliski odnosi među ljudima dragocena retkost, a vreme je uvek prisutan faktor koji stvara stres, žudimo za jednostavnošću i transparentnošću, sanjamo o prijateljstvu i druženju sa našim najdražima.

Dizajnerski trendovi enterijera ovog proleća i leta odražavaju ove ljudske tendencije. Pronaći ćete ih u fantastičnim novim proizvodima i prekrasnim dekoracijama koje su stigle u JYSK. Naš vešti i kreativni dizajnerski tim sve ih je izabrao. Upoznajte fantastičnu trojku: Simplified Luxury, Urban Roots and Hygge - u prevodu: pojednostavljen luksuz, urbani koreni i hygge.

Simplified Luxury - manje je više

Sa izmenjenom verzijom prošlogodišnjeg, dramatičnog Dark Decoa predstavljamo vam Simplified Luxury. Ovaj je trend lakše "probaviti", u smislu i boja i ukupnog izraza: stil je čist i čvrst, sa minimalističkim strukturnim uzorcima i oblim oblicima. :)

Decor in Simplified Luxury style

Boje stvaraju ili čak određuju sirovi materijali. Drugim rečima, fizički i vizuelni izraz jeste integrisan i ujedinjen, što rezultuje skladnim, mirnim dizajnom. Paleta boja voli različite nijanse, na primer plave ili zelene.

Tekstili su mekani i čisti te se koriste za "omekšavanje" funkcionalne teme. Print je inspirisan prirodnim materijalima, kao što su kamen i terrazzo.

Dizajn nameštaja oponaša estetiku 50-ih godina, sa tankim nogama i pastelnim bojama.


Examples of items reflecting the Simplified Luxury trend

[][]

Urban Roots – povratak korenima

Pozdravite zeleni mega-trend koji je već neko vreme prisutan - ali ga nikada pre niste ovako doživeli. Sveukupni simbolizam obuhvata prirodu, smirenost i dobrobit. Sa zagasitim i smeđim tonovima Urban Roots temelji organski dizajn i povezuje nas sa našim stvaranjem i baštinom.


Strukture su sirove i organske. Materijali su kombinacija morske trave, drveta kako bi se stvorio utisak prozračnosti.

Tekstili su proizvedeni od prirodnih materijala poput pamuka i bojanih tkanina. Zaštitne su boje ovog trenda svi tonovi zelene i zlatne boje.Examples of items reflecting the Urban Roots trend

[][]

Hygge – dašak ženstvenosti

Uz Hygge dočekujemo boho-nadahnut kutak, uz trunčicu ženskog dodira. Stvorite šarmantno mesto za druženje i uživanje u mirnim bojama i toniranim geometrijskim uzorcima. Uz Hygge nepotpuno postaje potpuno.

Decor in Hygge style


Tekstili su ukrašeni malim obrubima i cvetnim printom. Dizajn je inspirisan rukotvorinama, što dodaje osećaj neformalnosti ovoj liniji proizvoda.

Materijali uključuju svetlo drvo i bambus obrađene tradicionalnim tehnikama. Boje su tople, pastelne i ženstvene poput breskve il pustinjske prašine.


Examples of items reflecting the Hygge trend

[][]

Izaberite svoj omiljeni stil

Bilo da vam se sviđa toplina boja ili delikatni detalji u vašem domu, ako volite ledeno plavu, hladni minimalizam ili divlje, prirodnije dekore, svakako izaberite proizvode u JYSKu koji odgovaraju vašem ukusu. Dostupni su u našim prodavnicama i online.