Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Leto 2019. trendovi u uređenju doma

Trendovi u uređenju doma - Leto 2019

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: trendovi u uređenju doma, uredjenje doma

Sa novom sezonom dolaze nove boje, novi uzorci i oblici. Ovo leto nije izuzetak. Bazirano na trendovima koje smo nazvali SUNBAKED i NORDIC LIGHT, želimo vam dobrodošlicu u dva različita sveta dizajna i dekora.  

SUNBAKED

SUNBAKED je trend koji smo već predstavili početkom ove godine i pokazao se istrajnim. Inspirisan je lepotom toplih i suvih predela. Boje koje ga karakterišu su različite nijanse korala - od svetlo braon, preko boje kajsije, do nežno roze. Sve ove boje poseduju idealan letnji vajb koji savršeno ide uz sunce i vreme za odmor. Možete ih pronaći na različitim proizvodima - čak i na SANDVED baštenskim stolicama. Ovim trendom želimo da vas inspirišemo na razmišljanje, reflektovanje i odmor. Viseća stolica NITTEDAL će vam sigurno pomoći u tome! 


Prirodni materijali koji su deo SUNBAKED kolekcije su kombinovani sa detaljima poput veza, resa i keramike. BAMLE serija (baštenski nameštaj od bambusa) je sjajan primer fokusa na prirodu, gde materijali koji već postoje u prirodi dobiju novi oblik života u našim domovima.

Displaying 0 - 0 of 0

NORDIC LIGHT

Pre nekoliko meseci, upoznali smo se i sa modernim NORDIC LIGHT trendom.  Ako ste ikada razmišljali o tome kako izgleda skandinavska sreća, ovaj trend sadrži deo odgovora. Smirenost prirode i spokoj Severnog mora kreiraju osećaj pripadnosti koji dozvoljava Skandinavcima da pronađu unutrašnji mir.


NORDIC LIGHT kombinuje plave boje mora i neba i zelene nijanse sa muževnim oblicima i industrijskim materijalima poput metala i stakla. Boje su vidljive na tekstilu, dekoracijama i nameštaju na umirujuć i prizeman način - baš poput prirode samih Skandinavaca. Kontrasti između boja i oblika čine ovaj trend živim i baš poput nordijske svetlosti, po kojoj je ovaj trend dobio ime, nude stalno promenljivu, a ipak konstantnu lepotu.  

Displaying 0 - 0 of 0

Pronađite još ideja za prelepu baštu.