Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Trpezarija sa belim konzolnim stočićem, trpezarijskim stolicama, stolom i vitrinom

U fokusu: NORDBY kolekcija nameštaja

Ako želite dom koji odiše laganim, nordijskim stilom, NORDBY kolekcija će vam sigurno ponuditi neke komade koji će se lako uklopiti u vaš prostor. U ovom blogu ćemo istaći neke od proizvoda koji su dobili ocene 4 ili 5 od strane naših kupaca.*

NORDBY kolekcija sastoji se od čvrstog i izdržljivog nameštaja za trpezariju, kuhinju, spavaću i dnevnu sobu, predsoblje - elegantnog, belog izgleda sa tamnim metalnim kvakama na vratima i fiokama. 

NORDBY rešenja za odlaganje

NORDBY kolekcija nudi i trendi rešenja za odlaganje za vašu odeću i druge sitnice koje želite da sakrijete - ili možda istaknete. Prostran NORDBY ormar ima troja vrata - uži deo ima četiri police, a širi šipku za vešanje odeće. Na dnu se nalaze tri praktične fioke.  

Kupac ormaru daje 4 zvezdice na JYSK.bg uz sledeći komentar; ''... prednji paneli su lepi, montaža je jednostavna i izgleda zaista odlično.'' 

NORDBY noćni ormarić ima prosečnu ocenu od 4 zvezdice na JYSK.rs. Ima policu koju možete koristiti za knjige i malu fioku za naočare i ostale sitnice.  

Kupac je noćnom ormariću dao 5 zvezdica na JYSK.cz uz sledeći komentar: ''Prelep noćni ormarić i brza dostava.'' 

BELA VITRINA SA STAKLENIM VRATIMA, BELA KOMODA, BELI STOČIĆ ZA DNEVNU SOBU


NORDBY komoda dolazi u dve verzije: šira sa 3 fioke i uža, ali viša, sa 5 fioka. Obe su savršene za odlaganje kapa i rukavica u hodniku ili za odlaganje donjeg veša u spavaćoj sobi - ili gde god da vam je potrebno rešenja za odlaganje.  

Kupac daje NORDBY komodi sa 5 fioka ocenu od 5 zvezdica na JYSK.nl i kaže: ''Veoma elegantna, praktična za korišćenje i lako se montira.'' 

Ukoliko vam je potrebno rešenje za odlaganje gde su vaše stvari vidljive, elegantna NORDBY vitrina vredna je vaše pažnje. Ima staklena vrata te možete odložiti svoje stvari, a ipak ih imati na vidljivom mestu i koristiti ih kao dekoraciju. Na dnu se nalazi fioka za stolnjake, ćebad, ili možda društvene igre? Kupac na JYSK.fi daje vitrini 5 zvezdica uz komentar: ''Veoma dobro uputstvo za montažu. Odlična vitrina po odličnoj ceni.''  


Set za dnevnu sobu 

I svoju dnevnu sobu možete opremiti komadima iz NORDBY kolekcije. Nameštaj koji se slaže odaje utisak konzistentnosti, i najlakše je birati komade iz iste kolekcije. NORDBY TV klupa je prostrana i ima mesta i za TV i za gejming konzolu, kao i za daljinske upravljače u jednoj od tri fioke na dnu. 

Odlaganje je jača strana i kafenog stočića gde možete odlagati svoje magazini na polici. Savet: Na policu stavite nekoliko istih korpica ukoliko volite da sve izgleda organizovano. 

U FOKUSU: NORDBY KOLEKCIJA NAMEŠTAJA1

 


Pogledajte ceo NORDBY asortiman

Pogledajte i naše VIRUM i VANDSTED kolekcije nameštaja.

* Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu trpezarijskog stola

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

Toplina prirode na vašem trpezarijskom stolu

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta

U centru pažnje: ARNBORG trpezarijska stolica od hrasta