Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Trpezarija sa belim konzolnim stočićem, trpezarijskim stolicama, stolom i vitrinom i

U fokusu: NORDBY kolekcija nameštaja

Datum:

Kategorija: Razno

TAGOVI: skandinavski stil, kolekcija nameštaja

Ako želite dom koji odiše laganim, nordijskim stilom, NORDBY kolekcija će vam sigurno ponuditi neke komade koji će se lako uklopiti u vaš prostor. U ovom blogu ćemo istaći neke od proizvoda koji su dobili ocene 4 ili 5 od strane naših kupaca.*

NORDBY kolekcija sastoji se od čvrstog i izdržljivog nameštaja za trpezariju, kuhinju, spavaću i dnevnu sobu, predsoblje - elegantnog, belog izgleda sa tamnim metalnim kvakama na vratima i fiokama. 

NORDBY rešenja za odlaganje

NORDBY kolekcija nudi i trendi rešenja za odlaganje za vašu odeću i druge sitnice koje želite da sakrijete - ili možda istaknete. Prostran NORDBY ormar ima troja vrata - uži deo ima četiri police, a širi šipku za vešanje odeće. Na dnu se nalaze tri praktične fioke.  

Kupac ormaru daje 4 zvezdice na JYSK.bg uz sledeći komentar; ''... prednji paneli su lepi, montaža je jednostavna i izgleda zaista odlično.'' 

Light bedroom with grey bed frame, white bedside table and white wardrobe


NORDBY noćni ormarić ima prosečnu ocenu od 4 zvezdice na JYSK.rs. Ima policu koju možete koristiti za knjige i malu fioku za naočare i ostale sitnice.  

Kupac je noćnom ormariću dao 5 zvezdica na JYSK.cz uz sledeći komentar: ''Prelep noćni ormarić i brza dostava.'' 

2 white chests of drawers with 3/5 drawers and a white display cabinet with 2 doors and a drawer


NORDBY komoda dolazi u dve verzije: šira sa 3 fioke i uža, ali viša, sa 5 fioka. Obe su savršene za odlaganje kapa i rukavica u hodniku ili za odlaganje donjeg veša u spavaćoj sobi - ili gde god da vam je potrebno rešenja za odlaganje.  

Kupac daje NORDBY komodi sa 5 fioka ocenu od 5 zvezdica na JYSK.nl i kaže: ''Veoma elegantna, praktična za korišćenje i lako se montira.'' 

Ukoliko vam je potrebno rešenje za odlaganje gde su vaše stvari vidljive, elegantna NORDBY vitrina vredna je vaše pažnje. Ima staklena vrata te možete odložiti svoje stvari, a ipak ih imati na vidljivom mestu i koristiti ih kao dekoraciju. Na dnu se nalazi fioka za stolnjake, ćebad, ili možda društvene igre? Kupac na JYSK.fi daje vitrini 5 zvezdica uz komentar: ''Veoma dobro uputstvo za montažu. Odlična vitrina po odličnoj ceni.''  


Trpezarijski set i pametno rešenje za male prostore 

NORDBY kolekcija obuhvata i veliki trpezarijski sto i trpezarijske stolice. Ukoliko vam je potreban prostor za prošireni deo porodice, možete uzeti dodatno krilo, a ukoliko vam je samo potreban prostor za brzi obrok u kutku kuhinje, razmislite o praktičnom NORDBY zidnom sklopivom stolu. 

Trpezarijski sto je dobio ocenu od 5 zvezdica od kupca na JYSK.no i sledeći komentar: ''Lako se montira. Prostran i lep!'' 

Dining room with all white console table, dining table, dining chairs and sideboard


Zidni sklopivi sto je jednako popularan na JYSK.pl. Kupac je dao 5 zvezdica uz ove reči: ''Proizvod ispunjava svoju funkciju bez obzira na nisku cenu, veoma kvalitetna izrada...'' 

White wall mounted folding table and two dining chairs in kitchen nook


NORDBY trpezarijske stolice su veoma lepe i udobne te možete sedeti na njima satima. 

Kupac je napisao na JYSK.bg: ''Veoma sam zadovoljan proizvodom - lepe su i stabilne, baš kao i na slici.'' - i dao je stolicama ocenu od 5 zvezdica. 

Displaying 0 - 0 of 0


Set za dnevnu sobu 

I svoju dnevnu sobu možete opremiti komadima iz NORDBY kolekcije. Nameštaj koji se slaže odaje utisak konzistentnosti, i najlakše je birati komade iz iste kolekcije. NORDBY TV klupa je prostrana i ima mesta i za TV i za gejming konzolu, kao i za daljinske upravljače u jednoj od tri fioke na dnu. 

Odlaganje je jača strana i kafenog stočića gde možete odlagati svoje magazini na polici. Savet: Na policu stavite nekoliko istih korpica ukoliko volite da sve izgleda organizovano. 

Light living room with white tv stand and coffee table, grey sofa and mint pouffe in the foreground

 


Pogledajte ceo NORDBY asortiman

Pogledajte i naše VIRUM i VANDSTED kolekcije nameštaja.

* Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska.