Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
kolekcija crnog nameštaja od metala

U fokusu: VIRUM kolekcija

Bezvremenska i jednostavna su reči koje opisuju VIRUM – jednu od naših najpopularnijih kolekcija nameštaja. Elegantan skandinavski nameštaj pristaje svakom domu i to je verovatno razlog zašto je postao omiljen kupcima u JYSK-u.

Sa našom kolekcijom ocenjenom sa 4 zvezdice dodajte dašak nordijskog svakom kutku svog doma. Kolekcija se sastoji od više proizvoda: praktična klupica, uzak radni sto, stalak za odeću, polica za cipele te stočić za kafu sa prostorom za odlaganje.

Svi proizvodi su napravljeni od metala i prekriveni crnom bojom. Vrlo smo ponosni što su svi naši proizvodi ocenjeni sa 4 ili više zvezdica. Ispod pročitajte recenzije kupaca:

“Prozračna metalna struktura”

U VIRUM kolekciji možete pronaći stalak za odeću koji je savršen za vaš hodnik ili spavaću sobu. Stalak je jednostavan i minimalistički, a struktura osigurava da ne zauzima previše mesta u prostoriji. Kao što je jedan od naših kupaca napisao na JYSK.hu: 

“Prozračna metalna struktura, ne može nositi pretežak teret, ali prikladna za ono čemu služi. “

“Veoma zadovoljavajuće, lak za sastavljanje, čvrst i lep”

 VIRUM stočić za kafu je ujedno i moderan i praktičan. Koristite policu za časopise i knjige ili stilizujte sa nekoliko biljaka ili dekorativnom keramikom. Korisnik je ostavio recenziju na JYSK.no:

 “Vrlo zadovoljavajuće, lak za sastavljanje, čvrst i lep.”


“Prelepo dizajniran konzolni sto”

VIRUM konzolni sto je zaista lagan i možete ga pomerati iz sobe u sobu zavisno o vašem ukusu i potrebi. Suženi konzolni sto je savršen za male prostorije kao što su hodnici jer ne zauzima puno mesta. Dizajnirate dve police sa kutijama za kape i šalove i malu fioku ili posudu za ključeve.

Na JYSK.be kupac deli ove misli:

“Prelepo dizajniran konzolni sto. Dobar kvalitet za cenu u poređenju sa konzolnim stolovima u drugim prodavnicama nameštaja. “


“Lako za sastavljanje i lepo izgleda!”

VIRUM komoda je savršena za odlaganje stvari koje ne želite da drugi vide. Praktična vrata je čine jednostavnim mestom za odlaganje u vašoj dnevnoj sobi bez da izgleda neuredno. Kao što je kupac rekao na JYSK.be:

“Lako za sastavljanje i lepo izgleda.”


“Predivan ormarić po veoma povoljnoj ceni”

Naš visok VIRUM ormarić sa dvoja vrata je savršena opcija za skladištenje za vaš dom. Ormarić u trpezariji i dnevnom boravku pridonosi urednošću kuće. Novine, crteži, važni dokumenti, posuđe i porculan mogu se skladištiti tako da prostorija izgleda uredno i čisto.

Kako kupac piše na JYSK.nl: “VIRUM ormarić je čvrst te ima puno raspoloživog prostora. Lagan je za sastavljanje i kvalitetan je. Ukratko, to je predivan ormarić po vrlo povoljnoj ceni.”

*Recenzije dolaze iz JYSK NORDIC zemalja koje obuhvataju: Dansku, Švedsku, Norvešku, Finsku, Poljsku, Češku, Mađarsku, Slovačku, Holandiju, Sloveniju, UK, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Ukrajinu, Rumuniju, Bugarsku, Grčku, Belgiju i Irsku. 

Da li ste i vi već nabavili koji komad VIRUM nameštaja? 

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju