Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd ili više.

Dani Spavanja - Uštedite do 60%
Ručno pleteni fenjer na stolu

Upotpunite svoju baštu pletenim baštenskim saksijama i fenjerima

Datum:

Kategorija: Bašta

TAGOVI: bašta, uređenje bašte

Ovaj trend je prisutan svuda - u našim dnevnim sobama, trpezarijama, a sada i na našim terasama i u baštama. Lako se uklapa svojom jednostavnom elegancijom, dodajući dašak prirodnog dekoraciji. Naravno da pričamo o trendu pletenih detalja koji se sada proširio i na spoljašnji prostor. Postoji nešto zaista prelepo kod prirodnih pletenih komada koji imaju izgled ručnog rada. Oni doprinose živosti naših terasa i balkona. 

Ručno pletene saksije se veoma lepo uklapaju sa drugim tipovima materijala poput drveta korišćenog na BEDER klupi i crnog metala koji je korišćen za fenjer IBISHUSE:


''Ručno pleteno'' ne mora značiti ratan ili pruće, i možete kombinovati artikle kreirane od različitih pletenih materijala i boja kojima je teško odoleti. Ovde imamo kombinaciju SVANE saksije od poliratana, SANSEBIE saksije od kubu pletiva i EGEHJORT fenjera od bambusa.

Zanimaju vas detalji za baštu


Pretvorite svoju terasu ili baštu u savršen prostor iz snova sa trendom pletenih stvari. Saksije prirodnog izgleda kreiraju konzistentan izgled u kombinaciji sa biljkama i cvećem. Preporučujemo bosiljak, origano, majčinu dušicu i ruzmarin kako biste imali sveže sastojke za kuvanje, i večnu lavandu zbog svojih prelepih cvetova i opojnog mirisa. Bonus: veoma je izdržljiva. 


U toplim letnjim večerima o kojima svi sanjamo, možete uživati u prelepoj igri svetlosti i senki koji dolaze iz BRUSHANE fenjera. Zavalite se sa šoljom kafe i prepustite se svojim mislima. 

Mi u JYSKu vam želimo fantastičnu sezonu na otvorenom! 

Displaying 0 - 0 of 0