Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Novogodišnji pokloni upokovani u tkaninu i reciklirani papir za pakovanje

6 kreativnih ideja za pakovanje novogodišnjih poklona

Ništa ne stvara instant praznično veselje poput lepo zapakovanih poklona. Kako bismo vam olakšali, prikupili smo naše omiljene kreativne savete kako biste unapredili vaše veštine pakovanja poklona.

1. Dodajte dašak prirode 

Potražite zelenilo vredno poklona u svom dvorištu ili u šumi. Obratite pažnju na sezonsko zelenilo poput šišarki, čempresa i grozdova crvenih bobica.

Ukras. papir MAGNESIT


Ako niste zainteresovani za traženje po šumi, većina supermarketa ili cvećara prodaje različito zelenilo. Osušeno cveće takođe je predivan dodatak poklonu. Odaberite jedan cvet ili napravite mali buket i dodajte ga na mašnu.

2. Personalizovani detalj koji izmami osmeh

Jednostavan način da dodate taj personalizovani detalj je da napišete mali pozdrav na oznaku poklona. To može biti jednostavno poput pisanja nekoliko reči koje opisuju primatelja ili možda mali citat iz vaše omiljene novogodišnje pesme ili filma.

Ako želite da odete i korak dalje, možete da napravite malu zagonetku koja vodi do toga od koga je poklon. Ovo će svakako izmamiti osmeh ili dva.

Konačno, možete odbaciti tradicionalne oznake za poklone i odštampati zajedničke slike. Mali podsetnik na vaš odnos koji se može zadržati i dugo nakon praznika.

3. Novogodišnji poklon upakujte u poklon

Zatvorena korpa je stvarno lep način za pakovanje poklona. Ovo se može koristiti kada su vaši pokloni manji predmeti kao što su dozer sapuna, posuda za sapun ili držač četkica za zube. Korpa se kasnije može koristiti za odlaganje.


Takođe možete odabrati još kreativniju opciju tako što ćete jastuk zapakovati u jastučnicu ili jorgan u navlaku za jorgan. Dodajte predivnu mašnu i izbegnite tradicionalni papir za umotavanje. Možete upakovati ukrasni jastuk ili ram za sliku u prekrivač - mogućnosti su beskrajne.

4. Dodajte domaće ukrasne elemente

Izradite male perle u obliku zvezda, srca, jelke – samo vaša mašta postavlja granicu. Možete ih koristiti kao poklon oznake, ali su odlični i kao dodatan ukras. Možete ih zalepiti na poklon papir ili dodati na traku za poklone.

Ukras. papir MAGNESIT

5. Novogodišnje poklone ukrasite jestivim poslasticama

Domaće novogodišnje poslastice same su po sebi lep poklon, ali su takođe savršene za unapređivanje vašeg pakovanja poklona.

Novogodišnji kolačići ukrašeni glazurom i lepi su i ukusni. Ne zaboravite da napravite malu rupu u kolačićima pre pečenja kroz koju prolazi traka za poklon. Ovo je odlična zabava za ljubitelje praznika svih starosnih grupa.

Još jedan klasik su suve kriške narandže ili štapići cimeta. Jako su dekorativne i mirišu na Božić. Zalepite ih na papir za pakovanje ili zavežite poklon trakom.

Kutija za kekse LABRADORIT


Potrebna vam je lakša opcija? Kupite slatkiše u prodavnici - na primer crvene i bele bombone.

6. Ponovo upotrebite svoje stare tkanine kao papir za pakovanje

Smanjite količinu papira za umotavanje i zamotajte svoje poklone tkaninom ove praznične sezone. Ova održivija zamena savršena je ako imate stari tekstil koji se ne koristi. Fleksibilnost tkanine znači da pokriva neobične oblike i da se neće kidati u uglovima. Brza pretraga video vodiča pokazaće vam mnogo lepih načina za umotavanje tkaninom.

Ukras. papir KARDUS


Niste za umotavanje u tkaninu? Još jedan sjajan način pakovanja božićnih poklona je svečani i reciklirani papir za umotavanje KARDUS. Na traku možete dodati kuglice koje se mogu koristiti kao ukras za jelku sledeće godine.

Ukras. papir KARDUS


Kombinujte 6 saveta na uzbudljive i kreativne načine za zaista jedinstveno i lično pakovanje poklona.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni