Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Drveni bistro set za baštu i kutija za spoljno odlaganje na balkonu

Drveni baštenski nameštaj za vaš balkon

Rustikalni šarm drvenog nameštaja će vas možda navesti da pomislite kako mu mesto nije na malom balkonu. Međutim, drveni baštenski nameštaj je dostupan i u kompaktnim, sklopivim i multifunkcionalnim verzijama - nastavite sa čitanjem i otkrijte neke od najboljih primera iz JYSKa.

Ukoliko balkon koristite uglavnom za obroke i druženje u dvoje, ali povremeno imate i nekoliko gostiju, sklopivi baštenski sto BEVTOFT je idealan. I okvir i ploča su od tvrdog drveta eukaliptusa, a prečnik stola kada je raširen je 108 cm. Sklopive VEN stolice se idealno slažu uz sto i zauzimaju jako malo mesta.

Drveni baštenski bistro set na balkonu


Čak i ukoliko držite samo par stvari na balkonu, uvek je zgodno imati nešto prostora za odlaganje. Zašto to ne iskombinovati sa klupom kako biste imali dodatnog prostora za sedenje? KARLBY sanduk za spoljno odlaganje može biti idealno mesto za vaše baštenske jastuke, ćebad i druge sitnice, a može poslužiti i kao dodatan prostor za sednje u isto vreme. Debeli jastuk na vrhu osigurava da svima bude udobno. 


Kako biste kreirali prijatnu atmosferu na svom balkonu, dodajte nekoliko saksija sa cvećem ili biljkama, i par fenjera. Rekli smo i ponovićemo: postarajte se da koristite vertikalni prostor - posebno ukoliko imate mali balkon. Koristite rešenje koje vam je najzgodnije za saksije i okačite fenjere na zid kako biste izvukli maksimum iz svog balkona i kreirali super prijatan prostor koji izgleda odlično. 

Fenjer i saksija za balkon na dva nivoa


Da li ste znali?

Sav drveni baštenski nameštaj u JYSKu je napravljen od FSC™-sertifikovanog drveta (FSCTM N001715).  FSC, što je skraćenica od Forest Stewardship Council, je neprofitna organizacija i sistem označavanja za drvo i papir, što potiče od održivijeg šumarstva, gde se život životinja i biljaka uzima u obzir. Kada kupite FSC-sertifikovane proizvode, pomažete u očuvanju svetskih šuma.  

 

Saznajte više

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice