Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Sada još bolje ponude baštenskog nameštaja |

Besplatna dostava na JYSK.rs prilikom online kupovine u vrednosti od 25.000 rsd i više.

Tri lustera od bambusa vise iznad trpezarijskog stola i stona lampa od ratana

Neka vaš dom zasija u novom svetlu

Širite svetlost u zimskoj tami. Dekorativna rasvetna tela mogu promeniti raspoloženje u vašem domu i napraviti veliku promenu, a da ne koštaju puno.

Širite svetlost u zimskoj tami

Zima može biti duga i mračna, ali uz male dodatke izvora svetlosti u vašem domu možete stvoriti prijatnu i toplu atmosferu zbog koje će zima izgledati malo kraće.


Ukrasnu stonu lampu ALBERT možete postaviti na police, konzolne stolove ili noćne ormariće. Lampa je izrađena od ratana koji daje toplu svetlost i stvara predivan efekat senke.

Ako vam je potrebno malo više svetlosti, možete dodati našu podnu lampu DANI. Savršena je za osvetljavanje tamnih uglova. DANI lampa je izrađena od bambusa.


Još jedna lepa podna lampa je KRISTOF. Dizajn je klasičniji i elegantniji, te će se uklopiti u većinu domova. Visina KRISTOF lampe širiće svetlost dalje u prostoriji. Koristite je kao dodatak plafonskoj rasveti. Savršena uz vaše omiljeno mesto za čitanje.

Stvorite hygge dekorativnom rasvetom

Svetlost nije samo svetlost. Uz odgovarajuće lampe možete stvoriti dom pun prijatne atmosfere. Zimi je primamljivo povući se i ostati unutra. Nažalost, kroz prozore ne prodire puno prirodnog svetla, a jedan izvor svetlosti kao što je plafonjera nije uvek dovoljan.

Tri lustera od bambusa vise iznad stola


Postavite nekoliko lustera jedan do drugog i osigurajte optimalnu rasvetu u svojoj trpezariji. Naš luster SIGVARD izrađen je od bambusa što ga čini modernim i privlačnim središnjim delom.


Ako želite da stvorite određenu atmosferu, dobra ideja je korišćenje različitih izvora svetlosti koji mogu stvoriti osećaj dubine u prostoriji. PATRIK stona lampa može se koristiti u kućnoj kancelariji, ali je savršena i zidnoj ili polici za knjige u dnevnom boravku.

Ukrasni svećnjaci i sveće
Sveća BALDUR Ø3xV25cm 4 kom/p raz.
200,- din/pak
550,- /pak
UŠTEDA 64%
Do isteka zaliha
Samo u prodavnici


Sveće su prijatan i dekorativan dodatan izvori svetlosti. Kada želite maksimalno prijatnu atmosferu, zapalite nekoliko sveća i rasporedite ih po svom domu i osvetlite mračne uglove.

Saznajte više

Dočekajte leto uz trendi boje

Kako na lakši način očistiti zavese i roletne

Toplina proleća u vašem domu

4 odlične ideje za uređenje uskog, pravougaonog boravka