Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Svetlo bež tabure mekane površine i drveni stalak od masivne borovine

Nordic Mood: Mali nameštaj sa velikim uticajem

Nova Nordic Mood kolekcija iz JYSKa uključuje različite komade iz asortimana malog nameštaja koji vam mogu pomoći da osvežite enterijer bez da menjate sve što imate u domu. Namena malog nameštaja nije da promeni vaš ceo dom, već kao estetski i funkcionalni dodatak koji će uneti malo svežeg vazduha. Ukoliko ste u potrazi za promenama, istražite komade malog nameštaja i dekoracije koje smo istakli u našoj novoj kolekciji i inspirišite se. 

Minimalistički sivi stočić sa tri nogice i bež tabure
Stočić STAE Ø40 sa ručkom masl. zelena
1500,- din/kom
2750,- /kom
UŠTEDA 45%
Do isteka zaliha
Drveni stalak od masivne borovine koji može poslužiti i kao stočić
Stalak SOLLERUP sa policama masivna borovina
4000,- din/kom
5000,- /kom
UŠTEDA 20%
Do isteka zaliha

Stočići i mali klub stolovi su uvek odlično rešenje kada vam je potrebna promena u domu - lako ih je zameniti i mogu imati veliki uticaj na celokupan izgled i atmosferu u vašem domu.

STAE je stočić modernog, a ujedno i minimalističkog izgleda. SOLLERUP stalak slavi prirodne materijale jer masovna borovina od koje je napravljen zauzima centar pažnje. I STAE i SOLLERUP su odlični primeri kako možete da napravite značajnu promenu u svom domu uz malo truda. Sa svojim minimalističkim izgledom i čistim linijama, oba predstavljaju različite pogled na mali nameštaj za moderan dom, i kao takvi su odlični dodaci dizajnu enterijera vašeg doma.

Minimalistička zidna polica od drveta bambusa
Zidna polica KVISSEL 3 police bambus
6000,- din/kom
8500,- /kom
UŠTEDA 29%
Do isteka zaliha

KVISSEL zidna polica je - baš kao i SOLLERUP stalak - minimalistički pogled na prirodno, neobrađeno drvo. Zidna polica je napravljena od bambusa i savršena je za dekorisanje zida u kuhinji ili dnevnoj sobi.  KVISSEL zidnu policu možete izložiti samostalno ili je možete iskoristiti za prikaz vaših omiljenih dekoracija, sitnica ili dodataka za kuhinju.

LYDUM stočić je karakterističan po svojim čistim, geometrijskim linijama. Njegova svetlo bež boja se odlično slaže sa toplo belom bojom MARKUS stone lampe. Uz bezvremenski klasičan izgled lampe, a i samog stočića, LYDUM donosi udobnost u vaš dom. 

ALKEN zidna polica dolazi u toplo sivoj boji sa minimalističkim panelom iste boje. Odlična je za prikazivanje vaših dekoracija.

Mala vitrina maslinasto zelene boje i bela lampa na baterije
Ormarić GIVE 1 vrata maslinasto zelena
4500,- din/kom
6000,- /kom
UŠTEDA 25%
Do isteka zaliha

Druge vrste malog nameštaja koje su idealne za vaš enterijer su ormarići poput malog, maslinasto zelenog GIVE ormarića. Dodaje malo boje bilo kojoj prostoriji u domu. Možete ga koristiti za odlaganje, ali ga možete i dekorisati, na primer dodavanjem lampe, poput KENT lampe na baterije. 

SPODSBJERG stalak je upečatljiv komad boje hrasta. Sa svojim drvenim izgledom i čistim linjama, ovaj stalak je savršen za dodavanje malo visine u enterijer vašeg doma.

Nova Nordic Mood kolekcija uključuje dosta proizvoda koji su već dostupni, a od 4. avgusta svi proizvodi biće dostupni u JYSK prodavnicama i na JYSK.rs. 

Saznajte više

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

U centru pažnje: LYNGVIG kolekcija

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem stilu života?