Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Bazen sa lounge kutkom

Oaza za opuštanje pored bazena

Bazeni su popularna mesta za okupljanje i većina vlasnika bazena bi verovatno priznala da više vremena provodi pored bazena nego u samom bazenu.

Koji nameštaj je prikladan za područje oko bazena? Pre svega, stolice i stolovi za bazen moraju biti u stanju da izdrže različite uslove i da traju dugo. Iako nisu sve vrste drveta pogodne kada ostanu napolju, stolice, stolovi i ležaljke od metala otporniji su na kišu i vetar i mogu da traju decenijama.

UBBERUP ležaljka od čelika i petana pripada UBBERUP kolekciji sa lounge stolicama u pet različitih boja i lounge dvosedom.

Pročitajte naše najbolje savete za odabir odgovarajuće  ležaljke

Koristite ležaljku samostalno ili poboljšajte udobnost sa STOREHOLM jastukom.

Za vaš lounge prostor pored bazena vam je potrebno nešto što se lako čisti i održava. Slana voda ili voda sa hlorom, sunce, vetar i kiša mogu uzeti svoj danak. Izaberite nešto što se lako čisti i uklonite prljavštinu i ulje od losiona za sunčanje najmanje dva puta godišnje.

Baštenske stolice NAGELSTI imaju naslon i sedište od izdržljive mrežaste tkanine, izrađene od poliesterskog prediva obloženog plastikom, koje ne zahteva održavanje, postojano je u boji, brzo se suši i lako se čisti. Baštenski sto TAGEHOLM ima aluminijumski okvir koji ne rđa. Ploča stola je veštačko drvo - materijal koji ne zahteva održavanje, izdržljiv je i otporan na vremenske uslove.

Žičani i nameštaj od pruća je popularan izbor i za prostore na otvorenom. Nameštaj od sintetičkog pruća daje vam isti izgled i stil kao prirodni pruće i veoma je pogodan za dugotrajnu upotrebu na otvorenom. 

BANDSBJERG lounge stolica ima čelični okvir i i naslon i sedište od petana - vrsta laganog, sintetičkog pletenog materijala. Izdržljiva je, ima UV zaštitu i otporna je na vremenske uslove. 

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Tramboline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir pre kupovine

Tramboline: 7 stvari koje treba da uzmete u obzir pre kupovine

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Dekorišite paviljon i transformišite svoj spoljni prostor

Kako urediti svoju kuću za odmor

Kako urediti svoju kuću za odmor