Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Dvostruka ležaljka na drvenoj terasi

Kako izabrati najbolju ležaljku

Najbolji način da se opustite i uživate u toplom letnjem danu je da to učinite iz udobne ležaljke. Pre kupovine uzmite u obzir različite stvari: Gde želite da postavite ležaljku? Da li želite da je premeštate? Kakav stil volite i koju boju? Pročitajte više i dozvolite nam da vas uputimo na pravi izbor.

Gde želite da postavite baštensku ležaljku?

Imate terasu na kojoj možete da uživate na suncu? Ili baštu gde možete ležati u hladu? Svoju novu ležaljku možete postaviti na oba mesta, ali neke ležaljke su prikladnije za čvrstu nego za mekanu površinu poput trave. Pogledajte nogare i odaberite ležaljku za sunčanje sa čvrstim nogama ili podlogom koja ne tone lako.

Želite da premeštate ležaljku?

Ako ćete pratiti kretanje sunca ili hlada tokom dana, cenićete laganu ležaljku ili ležaljku sa točkićima. Podignite je i otkotrljajte je poput kolica do sledećeg savršenog mesta.

Drvena ležaljka sa točkićima na balkonu sa pogledom na more

Pronađite stil koji vam se sviđa

Možete pronaći ležaljku koja pristaje uz baštenski nameštaj koji već imate i stilom i bojom. Ili možete izabrati onu koji dodaje kontrast vašem postojećem prostoru na otvorenom. Materijali igraju veliku ulogu u izgledu ležaljki. Pletena ležaljka može izgledati romantično i opušteno. Drvena ili ležaljka od metala mogla bi biti uža i savremenijeg izgleda.


Boja igra važnu ulogu u funkcionalnosti ležaljke. Bela ili svetla neće privući toliko topline kao tamna ili crna. Zato će vam često biti prijatnije kada prvi put sednete ili legnete na nju.

Funkcionalnosti i karakteristike

Kada kupujete novu ležaljku za sunčanje, takođe razmislite da li ona treba biti više od običnog udobnog mesta za ležanje. Ako planirate da čitate u ležaljci, nasloni za ruke mogu biti praktični.

Neke ležaljke namenjene su prvenstveno za sedenje, dok se druge mogu spuštati i podizati. Možda bi vam se više sviđala ona sa više od samo dva različita položaja.

Koja veličina je odgovarajuća?

Popodne u ležaljci može postati još bolje ako vam se neko pridruži u izležavanju. Ako volite društvo, uzmite dvostruku ležaljku sa prostorom za dvoje (ili više). Dve odvojene ležaljke mogu biti jedna do druge (i tamo ostaju zahvaljujući traci koja ih drži zajedno) ili odvojene tako da između njih možete postaviti stočić.

Dupla ležaljka na dva različita načina

 

 

Dupla ležaljka na terasi
IANOLežaljka IANO Š136xD156 siva
115000,- din/kom
149999,- /kom

 

Tražite celi paket?

Ako planirate da opremite svoju terasu ili balkon od nule, ovo je prilika da stvorite jednoličan i miran izgled. Neke ležaljke deo su kolekcije, tako da možete biti sigurni da odgovaraju vašem baštenskom setu ili lounge garnituri.

Pročitajte i naše najbolje savete za odabir savršene baštenske garniture.

 

Saznajte više

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete odgovarajući suncobran

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Vodič: Kako da izaberete sanduk za jastuke?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Kako izabrati baštensku lounge garnituru?

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice