Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Prelepa novogodišnja trpeza, jelka i novogodišnji patuljci

Ukrasite svoj dom tradicionalnim prazničnim bojama

Sa brojnim svetlima, prazničnom muzikom i puno porodičnih tradicija, novogodišnji period jedno je od najčarobnijih doba godine. Čim nam dođe decembar, praznična atmosfera je svuda - kod kuće, na ulici, na poslu i u svim prodavnicama. Ako ste tip koji se izrazito veseli zimskim praznicima, verovatno ne možete da dočekate decembar da počenete sa ukrašavanjem.

Trpezarijski sto ukrašen za praznike i pokloni

Klasična crvena - sa malim preokretom

U našoj novogodišnjoj kolekciji za 2021. naglasili smo prijatnu i skandinavsku atmosferu koja je klasičnog, a istovremeno i modernog stila, ali sa crvenom bojom. Posebno smo uzbuđeni zbog našeg prazničnog seta HORNBLENDE koji uključuje činije i šolje sa slatkim prazničnim printom.

Činije i šolje za prazničnim printom i poslastice


Savršen je za one prijatne trenutke sa porodicom i prijateljima gde se okupite na šoljici vruće čokolade ili slatkim božićnim kolačima.

Tradicionalni novogodišnji ukrasi za prijatan osećaj

U JYSKu volimo patuljke i oni se savršeno uklapaju u klasičan, crveni praznični dekor. Patuljci FORSETE, DVALIN, BOND i FENRIR odmah će dodati tu božićnu čaroliju vašem domu.

Novogodišnji plišani miš na polici


Neka postane porodična tradicija da sa svojom decom postavite patuljke po kući i smislite im imena. Možda će ih praznični duh naterati da ožive tokom noći.

Crveni i sivi vilenjaci. Par vilenjaka na polici i vilenajci na jelki


Postavite SKINFAXE svećnjak ili HARMOND fenjer u kuhinju, dnevnu sobu ili na praznični sto kako biste uneli malo svetlosti u duge decembarske noći. 

Praznične sveće

Nema praznika bez poklona

Jedna od najvećih radosti praznika je razmaziti ljude koje volite poklonima. Nebitno da li je veći ili manji poklon, ako je lepo upakovan, uvek će doneti radost. 

Novogodišnji ukrasni papir


Upotrebite ukrasni papir KARDUS i dodajte malu grančicu jelke ili šišarku kao dodatak. Novogodišnji pokloni su jako dekorativni i zato svoje poklone upakujte ranije i neka budu izloženi tokom decembra. Alternativno, možete upakovati kutije za odlaganje i postaviti ih po kući. 

Novogodišnja šolja i zlatna kašičica


Ako volite da širite radost tokom decembra, upotrebite novogodišnje čarape HIMINROD za male poklone.

Kreirajte čarobno praznično uređenje trpezarijskog stola

Ukusna hrana često je vrhunac sezone za mnoge porodice. Bilo da ste domaćin porodične praznične večere ili priređujete zabavu za prijatelje, dobro uređen sto može vam pomoći u kreiranju raspoloženja za celo veče.

Praznična trpeza


Uredite sto tako da u centar pažnje stavite crvenu boju i elemente prirode. Vrlo je jednostavno i izgleda neverovatno. Upotrebite stolnjak poput GULDSTENA i pronađite šišarke, stare ukrasne grane i grančice napolju i upotrebite ih kao središnji deo dekoracije. Dodajte HORNBLENDE činije, šolje i nostalgične svećnjake poput SKINFAXE, HARMOND ili modernijeg ERVINa.

Praznični sto upotpunite ubrusima koje možete sami ukrasiti. Uzmite svežu grančicu jelke i štapić cimeta i dodajte ih u salvetu - jednostavno, ali  sa "wow" efektom.

Pročitajte više o našoj Nordic Mood prazničnoj kolekciji.

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni