Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Besplatna dostava prilikom online kupovine u vrednosti od 15.000 rsd i više. Zbog nove carinske regulative, moguće je duže vreme dostave online porudžbina.

 

Ručno pleteni fenjer na stolu

Upotpunite svoju baštu pletenim baštenskim saksijama i fenjerima

Ovaj trend je prisutan svuda - u našim dnevnim sobama, trpezarijama, a sada i na našim terasama i u baštama. Lako se uklapa svojom jednostavnom elegancijom, dodajući dašak prirodnog dekoraciji. Naravno da pričamo o trendu pletenih detalja koji je već neko vreme prisutan i u spoljašnjim prostorima. Postoji nešto zaista prelepo kod prirodnih pletenih komada koji imaju izgled ručnog rada. Oni doprinose živosti naših terasa i balkona. 

Ručno pletene saksije se veoma lepo uklapaju sa drugim tipovima materijala poput drveta korišćenog na BEDER klupi i crnog metala koji je korišćen za fenjer IBISHUSE:


''Ručno pleteno'' ne mora značiti ratan ili pruće, i možete kombinovati artikle kreirane od različitih pletenih materijala i boja kojima je teško odoleti. Ovde imamo kombinaciju SVANE saksije od poliratana, SANSEBIE saksije od kubu pletiva i EGEHJORT fenjera od bambusa.

Zanimaju vas detalji za baštu


Pretvorite svoju terasu ili baštu u savršen prostor iz snova sa trendom pletenih stvari. Saksije prirodnog izgleda kreiraju konzistentan izgled u kombinaciji sa biljkama i cvećem. Preporučujemo bosiljak, origano, majčinu dušicu i ruzmarin kako biste imali sveže sastojke za kuvanje, i večnu lavandu zbog svojih prelepih cvetova i opojnog mirisa. Bonus: veoma je izdržljiva. 


U toplim letnjim večerima o kojima svi sanjamo, možete uživati u prelepoj igri svetlosti i senki koji dolaze iz BRUSHANE fenjera. Zavalite se sa šoljom kafe i prepustite se svojim mislima. 

Mi u JYSKu vam želimo fantastičnu sezonu na otvorenom! 

Saznajte više

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati prave baštenske stolice

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Kako izabrati odgovarajući baštenski sto

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?

Viseća ležaljka ili viseća stolica? Šta izabrati?