Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Postavka za dnevni boravak sa sivom garniturom i narandžastim, zelenim i bež jastucima

Uređenje doma koje vam pomaže da napunite baterije

Vaš dom treba biti utočište – prostor gde se osećate opušteno i sigurno. Ali uspevate li da stvorite temelj za opuštajuću atmosferu u svom domu? U ovom blogu pokazaćemo kako uređenje enterijera može biti izvor mira i oslobađanja od stresa. Nadamo se da će vam ovo pomoći u kreiranju mirne i opuštajuće atmosfere u vašem domu.

Fokusirajte se na ono što vas opušta

Da biste stvorili malu oazu u svom domu, morate razmisliti o tome šta vam omogućuje da napunite baterije i opustite se.

Smatramo da je dobra ideja da glavne boje u vašem domu budu neutralne. Neka zidovi i nameštaj budu u belim, sivim, smeđim i zemljanim tonovima.

Siva soba sa zelenim i cvetnim jastucima


Zatim ih kombinujte sa tekstilom u boji i pletenim korpama sa šarenim detaljima poput korpe DAHL.

Korpa sa narandžastim, belim i sivim detaljima


Zidni ormarić MALLING savršen je primer neutralnog komada nameštaja u koji možete dodati sve svoje omiljene predmete. Istaknite predmete koje volite i koji vam pomažu da se opustite.

Belo zidni ormarić sa staklenim vratima i dekoracijama unutra


Imajući ih na vidnom mestu, bićete skloniji da ih koristite. To može biti bilo šta što vas podseća da napravite pauzu: vaš dnevnik, slike koje vas inspirišu, mirišljave sveće ili knjige.

Birajte tople i prijatne dekoracije za dnevnu sobu

Dnevni boravak je srce doma, mesto za opuštanje i druženje sa najbližima. To bi trebao biti prostor u kom je uživanje biti zajedno, pa se pobrinite da ima mesta za sve tako što ćete imati veliku prostranu garnituru ili nekoliko dodatnih mesta za sedenje.


Ali ne zaboravite da kreirate male mirne oaze u kojima možete uživati i sami. Očigledan izbor je dodati fotelju, ali stolica ili tabure su takođe odličnan izbor za dodatno mesto za sedenje.

Mali detalji mogu biti dovoljni da transformišu vaš dom iz dosadnog u veseo i prijatan. Sitnice su često te koje imaju najveći uticaj.

Korpa sa narandžastim štepanim ćebetom


Ispunite svoju dnevnu sobu mekanim tekstilom popu VALMUE ćebeta i učinite garnituru još privlačnijom sa puno šarenih jastuka.

3 jastuka jedan na drugom:  jedan ljubičasti, jedan zeleni i jedan zeleni


Otkrijte svoj lični stil u ovom vodiču

Uzmite pauzu za brigu o sebi

Svako zaslužuje odmor od užurbanosti svakodnevice. Za neke je potrebno da sami uzmu odmor za brigu o sebi, a za druge to znači biti sa prijateljima i porodicom.


Kreirajte prijatan ambijent uz vruću šolju čaja ili kafe i neke od svojih omiljenih zalogaja. Poslužite ga u slatkom GAUTE čajniku i uživajte u šoljama HALFDAN. Upotrebite ukrasni poslužavnik GERNER i napunite SIMON činije ukusnim poslasticama.


Ušuškajte se na kauču ispod mekanog ćebeta i uživajte u dobroj knjizi, podkastu, seriji ili odspavajte u miru.


Kada ste u avionu, dobijete uputstvo da prvo stavite masku sebi, pre nego što pomognete drugima. Ovo se može koristiti kao metafora za sve aspekte vašeg života. Morate se pobrinuti za sebe pre nego što se možete pobrinuti za bilo koga drugog. Zato stvorite dom koji će vam pomoći da napunite baterije – i odvojite vreme za sebe. Važno je.

Saznajte više

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

U centru pažnje: MARKSKEL kolekcija nameštaja za odlaganje

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana

Ulepšajte svoj dom nameštajem od ratana