Pregled korpe

Vaša korpa je prazna

Pregled korpe

Vaša korpa je prazna
Veštačke biljke kao dodatak novogodišnjoj dekoraciji

Veštačke biljke za pravi doživljaj Božića

Znate onaj osećaj kada uđete u dom bez biljaka - nešto očigledno nedostaje. Biljke dodaju osećaj života i dinamike vašem domu, ali za neke, biljke su previše teške za održavanje. Ukoliko ste često na putu ili jednostavno nemate osećaj za biljke, dobra stvar je da možete nabaviti one veštačke. Izgledaju realno i ne možete ih ubiti. Uz novogodišnje veštačke biljke, vaš dom će biti spreman za praznike,a neke od njih imaju i ugrađene lampice sa baterijama tako da ne morate da brinete o utičnicama i kablovima. 


Kada su biljke upotpunjene svetlima, mogu poslužiti i kao slatke male lampe i širiti prijatno svetlo u vašoj dnevnoj sobi. Koristitie ih u tamnim uglovima ili na prozorima kako biste pokazali svoje elegantno praznično uređenje. 

Pronađite savete za modernu prazničnu trpezu

Veštačke biljke mogu izgledati dobro i u domu, i na terasi ili balkonu. Ne morate da razmišljate o zalivanju, listovima koji opadaju ili se suše. 


Veštačka novogodišnja jelka traje zauvek

Veštačka novogodišnja jelka može izgledati odlično u vašoj dnevnoj sobi i ima dosta prednosti: 

1. Veštačka jelka ne pušta iglice 

Iglice će ostati na svom mestu. Nasuprot pravoj jelki, veštačku jelku možete postaviti već početkom decembra - i ne morati razmišljati o tome da li će se osušiti. 

2. Veštačka jelka je pristupačna i uštedećete novac i za nekoliko godina unapred 

Nikad više ne morate da kupujete jelku. Veštačka jelka se može koristiti ponovo, godinu za godinom. Šta više, ne morate razmišljati o odabiru savršene veličine jelke - već vas čeka u podrumu. 

3. Veštačka jelka izgleda jednako dobro kao i prava - a možda čak i bolje... 

Kada idete u prodavnicu po jelku, pronalazak one prave nije uvek jednostavan. Jedno drvo je zakrivljeno, drugo ima prepolovljen vrh itd... Grane mogu biti preblizu ili predaleko jedna od druge. Uz veštačku jelku, ne morate da brinete o ovim stvarima. Grane su jednake i imate dovoljno prostora za ukrase i lampice. 

Novogodišnje sveće i svećnjak

Srećni praznici!

 

Saznajte više

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Ovog proleća osvežite svoj dom uz novu Nordic mood kolekciju

Boja godine- Peach Fuzz

Boja godine- Peach Fuzz

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Novogodišnji patuljci se useljavaju u vaš dom

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni